A Fideszesek mit szólnak ahhoz, hogy Bulgáriában és Lengyelországban 2008 óta nem változott az euro árfolyam míg nálunk 260-ról most 408 forintig jutott?
Figyelt kérdés
De ahogy nézegettem más uniós országok is elég hasonlóan vannak, vagy közel sem ekkora értékromlással. Ez is kizárólag gondolom az EU hibája ugye?ma 14:17
1/7 anonim válasza:
Ezt én se értem de nagyon idegesít. Miért kéne több pénzt adnom egy euróért mint egy éve? Ennyire lejjebb mentek az árak nyugati vagy miért???
2/7 anonim válasza:
Még mindig erős a forint, mivel Budapesten már egy 50nm-es lakás bérleti díja 250 ezer forint. Döbbenetes ez már csak 10-15%-kal olcsóbb mint Bécsben! Valamint egy 2 literes Pepsi kóla Bécsben 93 cent, Budapesten 699 forint. Egy sör (ha 24-es rekesszel veszel) akkor 49 cent darabja, nálunk egy rosszabb minőségű sör is már 379 forint.
Tehát ha azt nézed, mennyi értéke van a forintnak, akkor azt látod, hogy még mindig van hova gyengülnie bőven, mert nincs vásárló értéke.
3/7 anonim válasza:
Ha nincs magyae gazdaság akkor nincs magyar forint sem! Ezt kéne már megérteni
5/7 anonim válasza:
Azt gondolják, hogy a Soros-terv része, ami működik. De ki irányítja a Soros-tervet? Ja, gondolom megint a Gyurcsán...
Még mindig 2006-ban járunk? Alszunk vagy hibernálva vagyunk?
6/7 anonim válasza:
A kérdés hazugság, természetesen változnak az árfolyamok. Amúgy ez a legkevésbé érdekes a lakosság jóléte szempontjából.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Pedig magad is meg tudod nézni ergo nem hazugsáh:)
ma 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!