A Fideszesek mit szólnak ahhoz, hogy Bulgáriában és Lengyelországban 2008 óta nem változott az euro árfolyam míg nálunk 260-ról most 408 forintig jutott?
Figyelt kérdés
De ahogy nézegettem más uniós országok is elég hasonlóan vannak, vagy közel sem ekkora értékromlással. Ez is kizárólag gondolom az EU hibája ugye?nov. 1. 14:17
11/20 anonim válasza:
Mivel nem lesz benne az új Nemzethy konzultációban és a korábbiakban sem volt ilyen jellegű kérdés, ezenkívűl az M1-en sincs ilyesmiről egy szó se, ezért a kérdés csakis a szokásos ordas nagy ellenzéki, brüsszeli, sorosista, libsi, tiszapárti, gyurcsányi féknyúz-hazugságpropaganda lehet semmi más.
12/20 anonim válasza:
Bulgáriában, Lengyelországban, Csehországban, Romániában stabil a nemzeti valuta, egyedül mi kaptuk ki ezeket az illiberális kókler nyomorékokat...
13/20 anonim válasza:
9: A munkanélküliség, a reálbérek, a rezsiköltségek ezerszer többet számítanak, mint bármiféle árfolyam.
14/20 anonim válasza:
7: Utánanéztem, továbbra is hazudsz.
15/20 anonim válasza:
2-es: honnan szedted ezt a sok baromságot?
16/20 A kérdező kommentje:
#14 Akkor elég szarul nézhettél utána, mert ha a legócskább módszerrel is keresel utána, hogy googlen visszapörgeted a csúszkán az értékét az árfolyamnak akkor is láthatod hogy amit leírtam az a valóság, de tudom igazából mindegy is milyen logikus érvei vannak az embernek a most regnáló kormány ellen, mert orbi elhozza nekünk a békét nincsenek migránsok és az lmbtq "nem jön be". Ennél több nem is kell, hogy az emberek bégessenek csak mikor beugranak bevásárolni akkor nem értik hogy fizettek 50-60 ezret ennyi termékre, hogyhogy soha nem lesz házuk, hogyhogy normális helyre nem lehet elhelyezkedni, ha nem vagy ismerőse valamelyik felszopónak és egyebek... Megérdemeljük a sorsunkat úgy gondolom lebutított ország lettünk.
nov. 13. 12:03
17/20 anonim válasza:
Éljen a párt! Előre megyünk nem hátra!
18/20 A kérdező kommentje:
#15 Ironikusan írta arra hogy egy kalap sz@r a pénzünk csak sokak nem értették.
nov. 13. 16:05
19/20 anonim válasza:
Az irónia nem irónia ha magyarázni kell!!!A beszéd hangsúlya nem jelenik meg, nem értelmezhető, ezért min. egy ilyennel: :) szokták jelölni, hogy nem hülye, csak vicces...:)
20/20 anonim válasza:
#13 hát hogyne. Szerinted amit a pénzeden megveszel, teljesen mindegy, hogy ruházat, eszköz, üzemanyag, energia a fűtéshez, bármi, amiért pénzt adsz az honnan került ide? Szinte mindent külföldről veszünk, ezért nem mindegy hogy mennyi az árfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!