Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg létezik olyan ember...

Tényleg létezik olyan ember itthon aki azt hiszi hogy mivel forinttal fizetünk így ránk nincs hatással, ha a forint romlik az eurohoz képest?

Figyelt kérdés
Számomra sokkoló volt, hogy 1-2 helyen olvastam a "mi fortinttal fizetünk szóval lesz*rom hány forint egy euro" típusú szöveget. Tényleg dobtam egy hátast, és nem hiszem el hogy ezt nem poénból írja valaki, hanem komolyan gondolja hogy ez így működik.

ma 08:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok buta ember van. Ez pedig nagyon jó hír a politikusoknak.
ma 08:59
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 Ezt persze tudom, de ennyire buta hogy lehet valaki? Ez már nem emberi számomra :D
ma 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennél sokkal butább emberek is vannak dögivel.
ma 09:02
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 Tudnál esetleg példát mondani? Szeretnék már kicsit szörnyülködni még :D
ma 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A fideszesek között rengeteg ilyen buta ember van, aki azt mondja, hogy forinttal fizet a boltban, őt nem érinti.

Valószínű a propaganda tömi ezt a fejükbe.

Értelmes ember tudja, hogy rengeteg dolgot importálunk, pl. az energiát is, ami mindennek az árát érinti, ha gyengül a forint.

ma 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg létezik ilyen ember, sajnos sokan is vannak.

És a legbizarabb, hogy még ha elkezded nekik elmagyarázni a dolgokat, még ők néznek téged teljes hülyének

Mellékesen, nem csoda, hogy az ország nem áll át eurora, forint helyett. Sokan még egy Pennyis vásárlást sem tudnának összehozni sokan, ha euróba lenne kint a polcokon az ár.

ma 09:06
 7/10 meszike91 ***** válasza:
100%
Igen, léteznek.
ma 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez a nagy magyar valóság :(
ma 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Szemléltető videó 😅

[link]

ma 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Az átlagember sík hülye. Mit gondolsz, miért választják meg folyton ezt a tolvaj kúrmányt?

Még nekem sem feltétlen tetszik a gyenge forint, pedig én Euróban keresek.

ma 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!