Aki a Forint árfolyam-romlásának örül, miben veszi észre, hogy jól járt? Mert oké, hogy több Ft-ot kap, de többet is kell majd költenie, nem?
Figyelt kérdés
ma 11:11
1/9 anonim válasza:
Jut is, marad is...
Tudod ez olyan, hogy ami rossz az importnak, jó az exportnak..
2/9 anonim válasza:
Nekem euróban van, mert régóta nem bízok a forintban. Mivel mindig középárfolyam+- 1 forinttal váltom. Forint gyengülése, velejáró áremelés, engem nem érint különösebben.
3/9 A kérdező kommentje:
2: Vásárolni is Euróban szoktál?
ma 11:18
4/9 anonim válasza:
Elég sok helyen lehet már itthon is vásárolni euróért. Viszont most is váltottam eurót 409-ért, amit még 385-ért vettem. Ez a különbözet kompenzálja az árfolyamesés végetti áremelést.
5/9 anonim válasza:
Majd visszaerősödik ha Trump véget vet a háborúnak.
6/9 anonim válasza:
hálisten elköltöztem ebből a tetű országból így jól jártam
ti nem jártatok jobban, sőt nagyon meg vagytok kopasztva
7/9 A kérdező kommentje:
Remélem, nincs lelkifurdalásod, hogy elárultad a hazádat. Anyád is büszke rád? :D
ma 13:15
8/9 anonim válasza:
nincsen, ti viszont éhen fogtok halni és meg is érdemlitek
9/9 A kérdező kommentje:
a szüleid is itt maradtak?
ma 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!