A változás szele megcsapta a lakosságot?
Ez egy kamu.
Mindig is az volt.
Nagyon messze áll a valóságtól.
"Nagyon messze áll a valóságtól."
A medián mégis minden alkalommal pontosan tippel, ha visszanézed vagy követed a piackutatásaikat. Független.. Bár Te úgyse tudod mit jelent, hogy független, hiszen a propaganda gépezet farkát szopod.
"hiszen a propaganda gépezet farkát szopod"
Te is, csak a másik oldaét. :)
(ne, ne kezdd, hogy "ott" nincs propaganda)
"Te is, csak a másik oldaét."
Nem olvasok kuruc.info-t ha ez érdekelt. Független tartalmakat olvasok, és néha mind a két oldalt megnézem a függetlenen kívül, hiszen így lehet következtetéseket levonni. Bár mondjuk amikor az ember a mandinert vagy origot próbálja olvasni hát az katasztrófa. Egyszerűen fogom a fejemet, mert ami ott megy az nem újságírás.
És pontosan melyik propagandát is szopom?
Mert én egyetlen pártot sem támogatok. Teljesen független vagyok.
Madártávlatból szemlélem az eseményeket.
"(ne, ne kezdd, hogy "ott" nincs propaganda)"
Propaganda:
"Olyan meggyőzési technikák összessége, hogy egy nézetet vagy ideológiát minden rendelkezésre álló eszközzel terjesszenek."
Szerintem az ellenzéki oldalon nincs propaganda, hogyha a definicióból indulunk ki akkor ez csak a kormányra jellemző.
Jól van... Lassan az jön, hogy 2/3-os előnye van a Tiszának. Hatalmas pofára esés lesz itt '26-ban.
De hogy valami bíztatót is mondjak, azt el tudom képzelni, hogy a 2/3-ot megakadályozza a Tisza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!