Próbáljuk meg objektíven értékelni: a Fidesz-kormány az egészségügyet/oktatást leamortizálta, fejlesztette, vagy nem volt érdemi változás a korábbihoz képest?
Az oktatás lezüllesztése globális trend. A világon mindenütt általánosan butulás vehető észre.
Van ahol gyorsabban, van ahol lassan.
1. Jól értem azzal mentegeti Orbánt az előző fideszes, hogy azért jogosan zülleszthette le a magyar oktatást mert máshol a világban is lezüllesztik?
Tényleg bohóc banda ez a fidder népség..:)
Itt egyedül te vagy fideszes.
Egyébként meg írtam:
"Van ahol gyorsabban, van ahol lassan."
a fődisznó mindent lezüllesztett csak a focit meg a haverok projektjeit és a családja cégeit nem, aki ellenált azt vagy lejáratta vagy ellehetetlenítette. Erre jó példa Iványi Gábor és az egyháza, régen mikor még jóban volt Iványival a fődisznó még a lányait is Iványival kereszteltette meg, ahogy Iványi kimondta az igazságot a fődisznó kormányzásáról vérig sértődött és ettől kezdve esküdt ellensége lett Iványi Gábornak. Milyen ember ez a fődisznó? azt támadja meg aki felhívta a figyelmét a hibáira, inkább hálásnak kellett volna lenni hogy van aki felhívja a figyelmét a hibáira és nem bólogató jános mint a pártársai.
Elkell küldeni ezt a nímandot melegebb éghajlatra 26-ban. Hajrá Tisza.
A fejlett Nyugati világban és az egész világon az a trend hogy az oktatás nagyon fontos mert a tudás alapoz meg minden fejlődést, ezért már Nyugaton nem csak az állam hanem a nagyvállalatok is támogatják az egyetemeket, miközben Magyarországon az állam sem támogatja sőt lezülleszti, pénzeket von el az oktatástól és a focira költi ezeket az elvont adóforintokat, az egészségügynél is ugyan ez a helyzet és sok más területen is.
Ez a kormányzati elgondolás egy beteg ember beteg gondolatvilágába illeszkedik ő egy a valóságtól elrugaszkodott beteges világban él és ezért nem a valóságnak megfelelő döntéseket hoz.
Ezért már rég lekellett volna váltani de a sunyiságával az álnok intrikáival az ígéreteivel és a hazugságaival eltudta érni hogy a szavazók rá szavazzanak.
Ennek most végevan végre átláttak az emberek a szitán és ráébredtek hogy ez az ember hazudik, ugyanis a nagy ígéretei ellenére Magyarországot az EU utolsó helyére züllesztette le, itt merül fel a kérdés hogy ezt akarjuk mi Magyar emberek továbbra is? vagy váltsunk egy olyan kormányfőre aki szerényeb nem ígér fűt-fát de amit ígér azt betartja? Nekem az a véleményem amivel nem vagyok egyedül hogy lekell váltani ezt a notórius hazudozót 2026-ban. Hajrá Tisza.
"Az oktatás lezüllesztése globális trend."
Oké, és akkor az a megoldás, hogy mi tovább züllesztjük, beállunk a sorba és egyre ostobább generációt nevelünk...?
Nem. De látod, hogy Magyarországon csak erre van kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!