Miért nincs egy megváltozott munkakepessegu politikus sem a kormányban?
Mert ez az ország még ehhez sem nőtt fel.
Hátra megyünk Kipcsákisztánba, akkor meg hogyan is lenne ez fontos?
Amúgy jogos lenne a kérdésed egy civilizált országra vonatkozóan.
Mert nincs akadálymentesítve a Parlament... Ez erős irónia volt, mielőtt bárki elkezdene fikázni...
"Molyember"
Mozgássérült politikus simán lehet. Látássérült, vak politikus is lehetne a mai technika mellett. Sok helyen helytállnak az ilyen emberek. Az agyuk rendben van, és mindent el tudnak végezni, amit a fizikai állapotuk enged.
"Rajtunk múlik".
A testileg sérült ember felett átnéz egy jó nagy tömeg, míg a transzneműeket, vagy magukat annak hívőt ezerrel támogatják...
Én egy "Rohadt náci" vagyok az itteni kommentelők szerint, de épp tegnap reggel kísértem el egy 20-22 éves vak srácot az Őrstől a Vakok Intézetéig. Pedig ki is kerülhettem volna a tömegben...
Elsősorban: Emberek vagyunk, és mellette MAGYAROK is!
És, akkor: MHM!
"A testileg sérült ember felett átnéz egy jó nagy tömeg, míg a transzneműeket, vagy magukat annak hívőt ezerrel támogatják..."
Én mindkettőt támogatom, csak míg a vakok és gyengénlátók szervezeteit az emberek legalább megtűrik, addig az lmbtq szervezeteket valósággal üldözik és gáncsolják. Vagy mi pl. gimi alatt voltunk az osztállyal budapesten ilyen érzékenyítésen, ahol több vak ember magyarázta el, hogy ők hogyan élnek, miben tudunk nekik segíteni, volt ilyen sötét szoba amibe közösen bementünk és elmagyarázták a vakok hogy hasonlóan érzékelik a világot, stb. Ezzel szemben a transzneműségről konkrétan tilos beszélni, az ilyen iskolai előadások, beszélgetések egyszerűen be vannak tiltva. Én minden elesettet támogatok, de hát nyilván az mellett szólalok fel jobban, akinek a jogait lábbal tiporják és akit megfosztanak a lehetőségektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!