Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza és a szeretet legyőzi a...

Tisza és a szeretet legyőzi a Fideszt és gyűlöletet?

Figyelt kérdés

nov. 5. 20:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ha megafonos-akkor fizetett. Ergo ez a munkaja.

De a troll ingyen kötöszködik.

Ez alapvetően ellentmondas, de szinte hallottam elszalni az agyad, így megértem, hogy csak egy "ok boomer" szintű reakcióra tellett részedről.

Még ki kell találnod valami magyarázatot, mert a valóság és az igazság narratívája most mástól hallhattad.

nov. 8. 06:56
 22/30 anonim ***** válasza:

21es

Csak szimplán nem értem hogy ki az aki nem látja hogy a Mi Hazánk az a fidesz másik pártja más néven, ami azért lett alapítva hogy az ilyen alacsony végzettségű vagy határozatlan és befolyásolható embereket arra kényszerítse hogy rájuk szavazzanak, ezt eggyértelműen azok teszik akik vagy nem tudják eldönteni kire szavazzanak vagy bizonytalanok vagy csak szimplán semmit nem látnak át a politikából

Amúgy megkérdezném mióta nem fizetett a troll, a parlamentbe hányszor láttunk olyan megnyilvánulásokat politikusoktól amik úgyan úgy nem komoly hangvételüek voltak, de nyugodtan ki oktathatsz mert ez itt a gyakori kérdések és itt mindenki nagyon felvilágosult ez az internet legszínvonalasabb gyűlő helye tudtommal itt mindíg komoly hozzá szólások hangoznak csak el, intelligencia és a magasvégzetség ami harcba száll egymással, úgy hogy tényleg remélem, ezt is komolyan veszed,

jan. 4. 14:52
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Tévedések spiráljába vergődsz kedves 22-es!

Nagyon is jól tudjuk/tudom, hogy miért szavazok az MHM-re.

Fontos számomra magyarország jövője!

Fontos számomra magyarország szuveneritása!

Fontos számomra a megfelelő törvénykezés, az élhető, biztonságos élettér.

Ezeket mind képviseli az MHM a programjával.

Hiába vinnéd személyeskedésbe a vitát-kinek mennnyi iskolája van-ez teljesen irreleváns, arra alapozva is, hogy aki valóban tanult az nem néz le másokat-ahogy te is teszed. De egyébként is van erre statisztika, hogy a felsőoktatásban részesültek körében mennyire magas a népszerűségük.

[link]

Úgyhogy hiába prcsogsz itt kedves liberált barátom, a jövő a normalitásé.

jan. 6. 14:56
 24/30 A kérdező kommentje:

2 éves cikket linkeltél azóta velünk van a Tisza párt!

Jelenleg toronymagasan a Tisza vezet a fiataloknál.

jan. 6. 19:46
 25/30 anonim ***** válasza:
62%

23-as

Én nem gondolom hogy lenéztelek volna, veled ellentétben (ugye "pcsrogsz", "liberált barátom" az utóbbival le is buktattad magad hogy fideszes vagy mert a Mi hazánk is liberális tudtommal) ezek kicsit sem lenéző kifejezések ugye? De mivel (még mielőtt bele kötnél hogy de-vel nem kezdünk mondatot (tudom)) ez még mindíg egy politikával kapcsolatos kérdés ezért szeretnék mindenkit megerősíteni hogy ne szavazzanak a Mi hazánkra mert menekülteket telepítenének be és semmi értélmeset nem vázoltak a terveikben, elmondom hogy nézd meg a korábbi eredményeket hány százalékot kapott a Mi Hazánk, semennyitt a többi nagyjából 3 párton kívűl ami leuralta a választásokat (ezek voltak a:

Dk: ők a fidesz után kapták a legtöbb szavazatot mert rajtuk kívűl nem volt ütő képes párt, már ha ők annak számítanak, de eggyátalán nem értem ki szavazna még egyszer Gyurcsányra, ha eltűnne a pártból eleve nagyobb eséllyel indulnának

Fidesz: pf botrányok amik akkor még nem tudódtak ki, eltünt milliárdok a semmibe miközben a korházak az egészség ügy az iskolák és az Oktatás állapota egyre romlott a párt felső rétegében elhelyezkedők között pedig el lettek osztva az EUs milliárdok amiket már el is zárt tőlünk az Únió mert az ország 14 év alatt nem tudott fejlődni

Momentum: nagyon be lett reklámozva és ugyan ez tűnt a legjobb döntésnek mert akkor a legnagyobb körben népszerű fiatal ellenzéki pártnak látszott, sokan is szavaztak rájuk de nem domináltak erősen ami nagyban köszönhető annak hogy Márkizay hamar felfedte alkalmatlanságát

Szóval nem volt nagyon más pártnak esélye a Fidesz ellen

De most ez más, mert ha a Dk-ások az Mszp-sek néhány fideszes...stb

akik megvilágosultak hogy egységben az erő és nem azzal veszik el a győzelmét a végre esélyes Tisza pártnak ahogy kedves 24-es kollégám is mondta hogy más olyan pártokra szavaznak aminek még esélye sincs hogy választást nyerjen, hanem ehelyett az egész ellenzék összefog és mind a Tiszára szavaz úgy végre megszűnik e gyötrelmes kormány ahogy még a nullánál is tovább semmizé ki azt az országot ahol az ő népük emberei élnek

(Kérlek hogy ha már rászántam ennyit a gépelésre ne tiltsd le a válaszom, köszönöm megértésed)

jan. 6. 20:13
 26/30 anonim ***** válasza:
A tisza megszólította a bizonytalanokat. A populista ígéretek célba értek, hisz mindenki olyan dolgokat szeretne viszahallani amiket szeret. Sokaknál még a józan ítélőképesség is suttba lett dobva annyira elvakultan bíznak benne. Sajnos az, hogy milyen a politikai elit, az abból következik, hogy milyen a nép...
jan. 7. 12:50
 27/30 anonim ***** válasza:
35%

Azert ruhellem a liberalisokat mert allandoan sunyin meghunyadzkodva aldozatszerepbe vonulnak ha ramutatsz mekkora görények.

"Mi Hazánk az a fidesz másik pártja más néven, ami azért lett alapítva hogy az ilyen alacsony végzettségű vagy határozatlan és befolyásolható embereket "

Ezzel kb minden olyan embert megsértettél aki a mi hazánkra szavaz.

Na ilyen ganajok vagytok ti. Picsoghatsz tovább, de a mocskolást is te kezdted. Én csak a stílusodban folytattam.

jan. 7. 16:37
 28/30 anonim ***** válasza:

27es

Ezt minden sértésből írtam, hiszen azon ha valaki szerényebb vagy nehezebb tud önállóan döntést hozni estleg tényleg azon hogy alul képzett, nincs semmit szégyelni, a többi az pedig csak az én véleményem amit meg szerettem volna osztani

Most lehet mondani hogy: "csak magyarázkodsz"

De ez az utolsó amit írni fogok,és nem azért mert idegesíteni akarok akárkit vagy mert én olyan fontos lennék hogy most itt mindenkinek rám kéne hallgatni, de tényleg csak jó tanácsként azt szeretném írni hogy te is gondold át hogy a következő szavazásnál kire adod le a voksot mert valjuk be, és kérlek gondold át, hogy a Mi hazánknak nincs esélye leváltani a kormányt mert nagyjából a Fidesz és a Tisza fogja a szavazatokat kapni (már ha addig a Tiszának nem csökken a népszerűsége) ezért lenne felesleges a Mi hazánkra szavaznod mivel úgy sem nyerhetnek választást, hiába szimpatikus, a leglogikusabb döntés a kettő opció közül választani hiszen más pártokra ezeknek a negyed százaléka sem fog érkezni, ez 2 személyes háború, nincs több érdemre való résztvevője

(Még tényleg egy utolsó kérdés a végére, te tényleg azt érted liberális alatt hogy meghuzószkodnak és áldozat szerepet játszanak? Vagy kérlek magyarázd el mert nem értem miből következtettél, főleg úgy ha nem Fideszes vagy)

jan. 8. 20:39
 29/30 anonim ***** válasza:

Bocsánat hogy nem olvastam át:

Első sor *Ezt minden sértés nélkül

jan. 8. 20:40
 30/30 anonim ***** válasza:
35%
Nincs okom magyarázkodni, kedves "alacsony végzettségű" és "telex befolyásolt" barátom!
jan. 9. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!