Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bennetek is kezd forrni a düh...

Bennetek is kezd forrni a düh a ner talpnyalói felé?

Figyelt kérdés
Medián felmérés szerint a teljes népességben vezet a Tisza, a biztos választók körében magasan. Ha fidesz összeállna a mi hazánkkal még akkor sem lenne többségük a tiszával szemben. Ez egészen hihetetlen 15 év fideszes teljhatalom után, ahol kussolniuk kellett azoknak akik nem értettek a rendszerrel egyet. Eközben szarrá keresték magukat a rendszernek lefekvő, benyaló celebek, propagandisták, hírbemondók, ezzel rengeteget ártva az országnak. Mit fognak kapni ezek az emberek, ha a Tisza agyonveri a fideszt? Kezdek egy ilyen mélyről feltörő dühöt érezni a mocskok iránt.

tegnap 19:40
 1/6 Fsms ***** válasza:
100%
Igen, plusz sok minden más miatt is.
tegnap 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bennem forrnak az indulatok! Vége van a Nemzeti együtt bűnözés rendszerének!
tegnap 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:

"kezd"

Örülök neki édesapa, hogy kezd, csak tudod, én már a nagy forradalmi lendületben lassan elalszok, mert az én környezetem 120 éve se csápolt az ilyen Fidesz-féléknek.

tegnap 20:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, szóval ne édesapázz, ha kérhetem. És nekem ne kérkedj az ellenzékiségeddel, mert én még 2010-ben se szavaztam a fideszre. A "kezd" alatt meg azt értettem, hogy hosszú évekig elnyomtam ezt, kifelé nem politizáltam, csak a közvetlen családommal osztottam meg amit gondolok.
tegnap 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Kire szavaztál 2010-be? Ha nem titok. 😁
tegnap 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem szavaztam 2010-ben.
tegnap 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!