Van még egy ország, amiben az emberek nagyobb talpnyalói a multiknak, mint az adott ország gazdasági versenyhivatala?
Az átlag GYK válaszoló szerint ha a gyártó ráír egy termékre egy nyelvtanilag igaz állítást, akkor nem szabad semmilyen szankcióval sújtani a gyártót. A GVH szerencsére felismeri (a GYK válaszolókkal ellentétben) a tisztességtelen gyakorlatot a nyelvtanilag igaz állításokban is.
Van még egy olyan ország, amiben az állampolgárok azért küzdenek, hogy ne büntessék a greenwashingot?
Majdnem elsirtam magam ahogyan a kérdező dicsérte a gvh-t- Azt a fideszsegg-nyalüó szervezetet, amely a komrány egyetlen csettintésére bárkit kicsinál bármilyen koholt váddal, de ezen kivül valós tevékenységet nem végez.
Ellentétben a civilizált irszágok fogyasztóvédelmével.
És most morzoljunk el egy könnycseppet együtt. Hátha egy nap felelnek ezért a gvh és a fidzse vezetői
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Az a mondatom, hogy "A GVH szerencsére felismeri a tisztességtelen gyakorlatot a nyelvtanilag igaz állításokban is." valóban úgy hangzik, mintha védeni akarnám, de véletlenül se tenném. Csupán azt akartam mondani, hogy egy magyar ember olyan buta és egyszersmind gonosz, hogy a fogyasztókat röhögi ki, ha beszopnak egy reklámot, és esze ágában nincs a hazug reklámokat büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!