Ez ugye most nem komoly, hogy Deák Dániel letiltott emiatt??
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm kommentjét láttam egy telexes poszt alatt, miszerint eddig az általam ismeretlen Deák Dániel politológus már egy ,,vicces" reagálásnál már letiltja az ember, legyen az akármelyik posztra.
Végignéztem az oldalát ennek az emberkének... Hát mulatságos, ez erre a legjobb szó. Furcsa módon én egy hirdetést se láttam előtte, nem vagyok olyan aktív Facebook-os, de most aktivizáltam magam, s egy próba kedvéért tegnap egy nevetős fejjel reagáltam egy Márki-Zay-s posztjára. 2 órába se telt, nem tudtam belépni sz oldalára, rá se tudok már keresni. Most erre mondjon valaki valamit 😂😂😂😂😂😂😂😭😭
2022. febr. 26. 08:25
2/6 anonim válasza:
Csak a szokásos fideszes cenzúra, hogy ellenvélemény ne lehessen.
4/6 anonim válasza:
Igen, neki ettől nő a kukija. Lassan nem lesz, aki olvassa 😂
5/6 anonim válasza:
Tudhatnád:
"Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk."
6/6 A kérdező kommentje:
1-es lelinkelném, de mivel le vagyok tiltva, ezért nem tudom. Írd be a facebookra, s a nyilvánosat nyisd meg.
2022. febr. 26. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!