Ugye ez nem komoly, hogy Nagy Ferótól, egy állítólagos Kossuth- díjastól intelligenciában ennyi futja?
Ez a felvétel csak 1 dolog, de Vágó Istvánhoz intézett szavai, ahogy beszél viselkedik. ,, Én mennyi ügybe keveredtem bele" meg az mikor mondta, hogy leszarja ki az a Márki-Zay péter, nézzétek meg, én le vagyok döbbenve.
Én Ferót nagyon szerettem régen, egy csupa szív, keresztény embernek tűnt, akinek még tehetsége is van, de azt látom, hogy kilóra megvette őt a politika,s a stílusa az kritikán aluli.
Én még régen a testvéremmel ott voltam a Beatrice koncerten😫😫 X faktorban is őt tartottuk a legjobb mentornak, egyszerűen egy világ omlott össze bennem, mert nem az érdekel, hogy nagy Fideszes, joga van az lenni, de ez a fajta kommunikáció, stílus, beszéd, amit ő jó pár éve képvisel.
És ez akkor kezdődött, mikor egyszer bekerült a kórházba, s miután kiengedték kiposztolta, hogy a magyar egészségügy annyira jó, hogyha valaki kritikát mer mondani ,, eltángálja".
Én esküszöm bevonulnék inkább szerzetesnek vagy egy falusi plébánosnak, ahol nem látom ezeket, mert ez szörnyű, hogy a társadalmunkkal mit tesz a közelgő választás vagy mit tett a politika. És elnézést Fideszes szavazók, de ez csakis Orbán Viktor hibája, szörnyen megosztotta a társadalmat.
Egy híres embernek, mint pl Ferónak jobb lenne ha ilyen nyíltan nem vállalná a véleményét ilyen témákban. Vállalhatja, de akkor az általa említett ,, hatalmas támadásokat" is, amik ellene irányulnak.
"mert ez szörnyű, hogy a társadalmunkkal mit tesz a közelgő választás vagy mit tett a politika. És elnézést Fideszes szavazók, de ez csakis Orbán Viktor hibája, szörnyen megosztotta a társadalmat."
Most nem akarok pártokat védeni de a közelgő választásoknál ez természetes.
Nem emlékszem, hogy Feró meg a kommunisták mikor voltak ennél jobb viszonyban?
Nem változott ő semmit.
Vágó se.
Csak Ferót azóta nem nyomják a víz alá.
Hány lemeze jelent is meg 1990 előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!