Miért van az, ha pl:bírálom Jakab Pétert vagy MZP-t esetleg bármelyik idiótát az elkenzékből, egyből az van, hogy takarodj a törpe gazdádhoz, talpnyaló stb. Az embereknek miért van Orbánfóbiája?
1-es!
De te is általánosítást követsz el.. Magyarul csak ez a 2 alternatíva létezik nálad is:Ellenzék és Orbán.. Ennyi, nincs több ugye?
Amúgy meg ne haragudj, de a kérdésben megemlített 2 ellenzéki illetőtől én még idiótább álszent úriembert még nem láttam.
Jó oké.. Most én is idiótáztam...
De ha azt mondanám egy általam semleges, függetlennek gondolt közösségben, hogy nagyon nem értek egyet amit ez a 2 politikus gondol,, azokban a másodpercek töredékeiben úgy le lennék Orbán talpnyalójává minősítve, hogy csak pislognék mint harcsa a szatyorban.
Persze,, nem féltem én a kormányoldalt se,, meg amúgy senkit..
Eleve a magyar köznép nagyon gyűlölködő meg agresszív,egyből bepöccen...inkább ez a helyes.
De miért?? Ha a politikai életet nézzük miért kell annyira foggal körömmel ragaszkodni bármelyik oldalhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!