Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem félő hogy a fiatalok a...

Nem félő hogy a fiatalok a munkáshitelt hülyeségekre fogják költeni?

Figyelt kérdés
Például új autó, új telefon, márkás ruházat
tegnapelőtt 07:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a cél. Vedd fel a hitelt, költsd el baromságokra, legyél röghöz kötött.
tegnapelőtt 09:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért, ez elég szomorú!
tegnapelőtt 09:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ja, ez szimpla röghöz kötés. Hűbéres-jobbágyi rendszerben nem is csoda.
tegnapelőtt 10:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

11: mondjuk ez a röghözkötés nem tudom, hogy működik, pl. voltak cikkek régebben más témában, hogy emberek hitelt vesznek fel, majd nem fizetik vissza, hanem kimennek nyugatra dolgozni, és ott már nem tudják behajtani rajtuk

Hasonlóképpen a röghözkötést sem lehet betartatni, ha le lehet lépni az EU-ba, és ott nem lehet utolérni őket.

tegnapelőtt 10:07
 15/23 Krampusz1 ***** válasza:
69%

"ha le lehet lépni az EU-ba"

Az EU összes bankja megküldi az magyar államnak a magyar állampolgárok bankszámla adatait, szóval bármerre dolgozol az EU-ban, azt a NAV tudni fogja, és adott esetben jogi lépéseket is fog tenni, behajtás, stb.

A külföldi bírságok is behajthatók a magyarokon.

tegnapelőtt 10:14
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
15: voltak erről cikkek, elvben be lehet hajtani, a gyakorlatban problémás, nehézkes a folyamat, sokan megússzák
tegnapelőtt 10:34
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

15: pl ez, voltak frissebb cikkek is a tavalyi évekből, de most ezt találtam hirtelen:

[link]

tegnapelőtt 10:36
 18/23 Krampusz1 ***** válasza:
52%

Köszi, de ez már 6 éves cikk, és magánpénzintézetek adósságkezeléséről szól.

Másik cikk szerint „Féligazság abban van, hogy a külföldön bejelentett munkabéréből nem tilthatnak le, de minden más vagyonából meg igen”, tehát azért ez nem megoldás.

A plusz pedig az, ha a magyar állam vállal kezességet a bankok felé, akkor ő viszont be is fogja hajtani, bármelyik országban dolgozik is az illető.

A bankok nem kapnak évente adatokat a magyar állampolgárok külföldi számláiról -nekik ezért nehezebb-, a NAV viszont igen.

tegnapelőtt 10:44
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

18: mint írtam, voltak az elmúlt évekből is cikkek, de egy 5 másodperces kereséssel ez jött elő, lehet még kutakodni

Abban viszont biztos lehetsz, hogy arról nem publikálnak majd statisztikákat, hogy hány emberen hajtották ezt be, mert nem a behajtás a lényeg a fidesznek, hanem a szavazatvásárlás.

Nekik ez ingyen szavazatvásárlás közpénzből, nem ők fizetik saját zsebből, így nekik kevésbé számít, hányan fizetik vissza, a lényeg, hogy potenciális szavazókat vásárolnak ezzel, akik ha megússzák a visszafizetést, pláne a fideszre fognak szavazni legközelebb.

tegnapelőtt 11:03
 20/23 Krampusz1 ***** válasza:
53%

"mint írtam, voltak az elmúlt évekből is cikkek, de egy 5 másodperces kereséssel ez jött elő, lehet még kutakodni"

Nem szemrehányásképp írtam, csupán hogy a magyar állam meg fogja találni a megoldást rá, hogy "büntessen", és pénzhez jusson, ebben eddig is nagyon ügyes volt.

tegnapelőtt 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!