Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene bevezetni a...

Nem kellene bevezetni a kötelező maszkviselést a COVID miatt?

Figyelt kérdés
Olvasom, hogy a COVID a csúcson van. Elszabadult. Nagyon félek, hogy megfertőződök. Noha idén már több oltásom volt, de mégis megfertőződhetek ha nem hord mindenki maszkot. A maszk lecsökkenti a COVID fertőzésének esélyét szinte a 0-ra. Csak mindenkinek hordani kéne

nov. 3. 20:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%
A szürkeállományod, na az elszabadult!
nov. 8. 09:23
 22/30 anonim válasza:

17 de jó neked irigyellek :)

Nekem nagyon nyomatták a meglevő alap betegségem miatt...

Meg sz egész család megvolt bolondulva...

A munkahelyen is kb elvárás volt...

De 4evvel ezelott kaptam oltást. Egészen ezidáig nem volt bajom komolyabb.

Most elkaptam rendesen.

Bárminek is hívják, de kegyetlen volt.

Még most sem vagyok teljesen jól.

🤷 40 éves vagyok....

nov. 8. 18:54
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
Ha ez nem poén akkor banyek járj újra általánost , mert akkor minek adtad be ha nem használ ? Mert mitől véd ? 4 éve a tv gennyszakértők a kormány naponta lebuktatta magát a kamuival zagyvaságaival de benyaltad . Te a mátrix lakója vagy a média hipnózis ezt eredményezte , Tamasi dr fel lett mentve minden vádpontból , igazolja a népirtást és az átverést YT a teljes per .
nov. 9. 17:56
 24/30 anonim ***** válasza:
33%
És csodálkozunk, ha az emberek ehelyett inkább a drogokhoz nyúlnak. Hú b'meg.
nov. 9. 18:00
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

Én megértem, hogy aggódsz, Kérdező.

Szerintem kötelezően nem kellene bevezetni, de lehetne ajánlott pl. tömegközlekedésben.

Én sem szeretném újra elkapni a covidot. A tavalyi karácsonyomat rendesen tönkretette a betegség.

Amúgy nemcsak covidjárvány van, hanem szamárköhögés is. Az rosszabb, mert hónapokig fulladva köhögsz, ha elkapod.

Legalább a fertőzöttek hordhatnának maszkot, de a sok ostoba inkább itt károg, meg lepontoz mindenkit.

nov. 27. 07:45
 26/30 anonim ***** válasza:
34%
Tetszik vagy sem, a COVID évei elintézték, hogy most minimum évtizedekig politikai öngyilkosság bármiféle járványintézkedést bevezetni.
nov. 27. 07:53
 27/30 anonim ***** válasza:
24%
Pontosan, felőlem már jöhet ebolával kombinált pestis is, soha többé lezárást. Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
nov. 27. 12:49
 28/30 anonim ***** válasza:
38%
De igen, kellene. Ezzel védenénk egymás egészségét.
nov. 29. 18:33
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
28: El fogom pusztítani mindenki egészségét, és a természeti környezetet is, mert a védelmük korlátozza az emberi szabadságot, amit nem tolerálok. Ezt a jogomat emberi bíróság nem veheti el, mert magasabbról kaptam.
nov. 29. 21:54
 30/30 anonim ***** válasza:
51%
Három oltás után háromszor kaptam el! Nekem ne fújják a propaganda szöveget!
nov. 29. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!