Nem kellene bevezetni a kötelező maszkviselést a COVID miatt?
> Olvasom, hogy a COVID a csúcson van.
Rossz hírforrásokat olvasol. Valójában:
Fertőzések száma:
Ugyanez az elmúlt egy évben:
Halottak száma:
Az elmúlt egy évben:
A kötelező maszkviselést Magyarországon akkor vezették be – 2020. április 27. –, mikor naponta 83 új fertőzött volt és 12 halott, kiszámíthatatlan tendenciákkal. Fertőzések számánál a legrosszabb időszakban naponta 15 000 ember fertőzött volt, halálozás szempontjából a legrosszabb az volt, mikor naponta átlag 250-en haltak meg. A kötelező maszkviselést 2021. július 3-án szüntették meg, akkor volt napi 68 fertőzött és napi 4 halott. Most van napi 75 fertőzött – október elejétől csökkenő tendenciában – és október 1 és 20 között volt 10 halott, kétnaponta egy. Értsd jobban, az elmúlt fél évben kb. annyian haltak meg Covidban, mint a járvány magyarországi lefolyásának legrosszabb időszakában másfél nap alatt. (Úgy, hogy a lakosság nagy része immúnis, vagy a védőoltások miatt, vagy mert átesett a betegségen, miközben a vírus olyan irányba mutálódott, hogy veszélytelenebb.)
(Ezek itt-ott észszerűen kerekített értékek, illetve heti átlagot türköznek.)
Ennek tükrében az, hogy a járvány „a csúcson van” semmilyen módon nem állja meg a helyét.
Olyanra kerülhet sor, hogy mondjuk egy egészségügyi intézmény egy adott osztályán annyira megnő a fertőzések száma, hogy maszkviselési kötelezettséget írnak elő. De ez lokális és ideiglenes.
Ajánlott 1000mg C vitamin, 3000NE D vitamin (bioextra), B komplex + napi 1szem Multivitamin. Immunerősítés.
Sok folyadék, sok zöldség stb.
Egyébként immunrendszer függő.
Akinek erősebb annál enyhébbek a tünetek.
Én is elkaptam....
Brutál volt.
Azóta szedem a vitaminokat.
Meg Kórházban, patikában a maszkot felveszem, kézfertőtlenítő stb.
De pl tömött metrón, buszon is érdemes felvenni.
17:
Én szedek mindössze átlag napi 1000mg C-t, 500mg d-t
Emellett van:
0 oltás (18 éves korom óta)
0 teszt
0 kézfertőtlenítés
0 maszk szabadtéren ill. kötelezőség után
0 távolságtartás, ugyanúgy tömegbe járás, BKV a COVID tetőpontján is
Háziorvost a 80-as évek óta nem láttam, kórházban soha nem feküdtem, családomban senkinek nem lett baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!