Kérhetek magyarázatot a Tiszásoktól?
Magyar Péter előrehozott választásokat akar.
A DK benyújtja a parlament feloszlatására tett indítványát, Jakab melléáll.
Magyar Péter kifarol, nem ért vele egyet.
Gyurcsány össz-ellenzéki tüntetést akar szervezni, Magyar Péter ellenzi, nem támogatja.
A konkrét kérdésem ez lenne: Miért támogattok egy olyan embert, aki nyilvánvalóvá tette hogy a kormányváltásról csak beszélni akar, de bármiféle cselekvést megakadályoz?
Tehát azt állítod, csak Gyurcsánnyal lehet előrehozott választást kiharcolni?
Szerintem ezen gondolkodj el.
Előrehozott választás akkor lesz, ha a Fidesz azt akarja.
Teljesen lényegtelen, hogy a Feri unalmában mit nyújt be a parlamentben.
Aki ezt nem érti meg, az inkább ne szóljon hozzá a politikához.
#4-nek:
Szerinted Magyarral lehet? Mikor nem is tagja a parlamentnek, tehát nem indítványozhatja a parlament feloszlatását?
És arra számítasz esetleg, hogy tüntetéssel akar próbálkozni? Mikor épp most akadályoz meg egy össz-ellenzéki, kormányellenes tüntetést?
"Magyar Péter kifarol, nem ért vele egyet."
Láttam, hogy megkritizálta őket azzal, hogy hirtelen milyen fontos lett nekik ez, ahhoz képest, hogy eddig 15 éven át megélhetési politizáltak. De azt nem láttam, hogy kihátrált volna a javaslat mögül. Utóbbira lehetne kérni egy forrást?
Ezzel MP azt akarja elkerülni hogy össze mossák őt Gyurcsánnyal.
Amúgy előrehozott választásoknak van egy feltétele. Bizalmatlansági indítvány kell elsősorban. Hogy egy ilyen átmenjen először is egzisztenciális válság kell a kormányon belül, ami nincs szóval értelmetlen
#5-nek:
31 fideszes szavazat kell.
PMC Wagner:nek:
Tehát a saját imídszének fenntartása mindenek előtt áll, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!