Kérhetek magyarázatot a Tiszásoktól?
Magyar Péter előrehozott választásokat akar.
A DK benyújtja a parlament feloszlatására tett indítványát, Jakab melléáll.
Magyar Péter kifarol, nem ért vele egyet.
Gyurcsány össz-ellenzéki tüntetést akar szervezni, Magyar Péter ellenzi, nem támogatja.
A konkrét kérdésem ez lenne: Miért támogattok egy olyan embert, aki nyilvánvalóvá tette hogy a kormányváltásról csak beszélni akar, de bármiféle cselekvést megakadályoz?
#30-nak:
Magyar azzal vetítette előre a biztos vereségét, hogy a TELJES ellenzékbe beleszállt.
Innentől kezdve nem győzhet a fidesszel szemben. Ezt minden, reálisan gondolkodó ember tudhatja.
"Innentől kezdve nem győzhet a fidesszel szemben."
Nekem az EP választásból nagyon úgy tűnik, hogy az ellenzéki pártok többségét ezzel már kiütötte és a DK is összezsugorodott és zsugorodik azóta is a közvéleménykutatások szerint.
De ha ezen túl is lépünk, nem válaszoltál a kérdésre. Azt mondtad, hogy fideszesekre is szükség lenne a TELJES ellenzék mellett. Ha az elmúlt 15 év bizonyított valamit az az, hogy Gyurcsány sem a TELJES ellenzéket, nemhogy fideszeseket magához csábítson, sőt, az elmúlt 15 évben folyamatosan visszajött az a társadalmi visszhang, hogy egyenest elzárkózni akarnak az emberek egyes csoportjai Gyurcsánytól.
Szóval miért is lenne Gyurcsánynak több esélye az elzárkózott ellenzékieknél és fideszeseknél?
"Áruld már el nekem, hogy mit akar TENNI Magyar? MIT?!"
Ezt csak ő tudja. Tudod nem élünk együtt, de ha így lenne sem tudnám minden gondolatát.
"Mi a PROGRAMJA?"
Interneten megtalálható, úgysem nagyon érdekelhet téged
"HOGYAN akar előrehozott választást elérni?!"
Nyilvánvalóan sehogy, ezt csak bedobta a közbeszédbe hogy ezen csámcsoghassunk. Esze ágában nincs ezt kierőszakolni de eszköze sincsen rá. Gyurcsánynak sincsen.
"HOGYAN akar miniszterelnök lenni, amikor EU képviselőként nem lehet?"
Ha nem indulhatna el jogi problémák miatt azt is megoldja, akár mást indít el maga helyett ha nincs más megoldás.
De nem hinném hogy ne lehetne valaki jelölt eus képviselőként, hiszen a jelöltség az nem egy pozíció. Ez csak akkor merülhet fel ha megválasztják.
"Szerinted a választásokkor eldobja az EU-s pozícióját?"
Választás után ha megválasztják
Miért ne tenné meg?
28#
Oké értem hogy most nagyon be vagy rágva mert beolvastam szeretett Ferkódnak, de attól még nem ártana valami észérvel vagy valamivel előjönnöd mert ez nagyon gyenge
#33-nak:
Ennek semmi köze ahhoz, hogy Fletót baxtatod.
Ez az egyész "Magyar Péter"-féle történet nagyon csúnya véget fog érni. Beugrottatok egy tipikus csalónak.
Legrosszabb esetben marad ami eddig is volt, újabb fidesz kétharmad.. De ennyi fidesz kétmarmad után az emberek egy zsák szarra is szívesebben le fognak szavazni, csak bukjon végre.
#35-nek:
Én egy volt bűnöző vagyok. Tisztán látom hogy mit művel.
Az évszázad simliseként fog bevonulni a történelembe.
Mint minden csaló, az emberi ostobaságra alapoz. Hiába emelem ki az ellentmondásokat, hiába jelzem, nincs veszélyérzetetek. És ez játszik a kezére a csalóknak. Határozott megjelenés, szimpatikus viselkedés. azt mondja amit hallani akartok, belengetett ígéretek, ...
Csak épp a konkrét kivitelezés módja hiányzik. Az egész sztori "lóg a levegőben".
#23: "Számbeli fölény kellene, de összefogás nélkül az nem lesz meg."
Te tényleg nem fogod fel, hogy egy nem elhanyagolható tömeg nem szavaz olyan összefogásra, amelyben Gyurcsány benne van? Több embert elriasztana, mint amekkora a DK támogatottsága. Mivel pedig a DK-n kívüli ellenzéket is sikeresen kompromittáltátok, ezért ők se jöhetnek szóba.
"HOGYAN akar miniszterelnök lenni, amikor EU képviselőként nem lehet?"
Ha megválasztják, akkor majd lemond. Vicces ezt épp egy DK-stól hallani kritikaként, miközben Dobrev 22-ben EU képviselőként akart miniszterelnök lenni.
Máshol írtad, hogy pszichopata is vagy. Miből gondolod hogy te látod jól a dolgokat ilyen személyiséggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!