Kérhetek magyarázatot a Tiszásoktól?
Magyar Péter előrehozott választásokat akar.
A DK benyújtja a parlament feloszlatására tett indítványát, Jakab melléáll.
Magyar Péter kifarol, nem ért vele egyet.
Gyurcsány össz-ellenzéki tüntetést akar szervezni, Magyar Péter ellenzi, nem támogatja.
A konkrét kérdésem ez lenne: Miért támogattok egy olyan embert, aki nyilvánvalóvá tette hogy a kormányváltásról csak beszélni akar, de bármiféle cselekvést megakadályoz?
"Tehát a saját imídszének fenntartása mindenek előtt áll, igaz?"
Az egész MP jelenséget az táplálja hogy a többi ellenzéktől szív el szavazatokat. Ami jó irány mert egy kormányváltáshoz az első lépés az ellenzék leváltása. Egyébként félre ne érts én nekem nagyon unszimpatikus egy egyén de tény hogy ésszel csinálja
Ismét #18-nak:
Ő Magyarországon nem politikus, és amíg az EU-ban az, addig itt nem is lehet. Kizáró ok.
PMC Wagnernek:
Az előző választások eredményéhez képest a TELJES ellenzék mellett a fideszesek nagy számát is meg kellene szereznie ahhoz, hogy nyerhessen. És természetesen vondd ki az ellenzékból a DK-t mindenképp.
Te ezt tényleg reálisnak tartod? Azt, hogy egyedül, mindent túlszárnyalva nem hogy átbillenti, hanem egyenesen felborítja a mérleget?
A FIZIKAI képtelenség határát súrolja. Ahhoz ti kevesek vagytok, hogy az AKARAT elég legyen. Számbeli fölény kellene, de összefogás nélkül az nem lesz meg.
Ez nagyon keserves tanulópénz lesz nektek, egy öntömjénező nárcisztikustól.
Ismét PMC Wagner-nek:
Mivel általánosítva szidja és szapulja az ellenzéket, ezért az ellenzéki szavazók nagy része utálja mint a xart. Elárulom neked, hogy ebben még a DK-sok is egyet értenek például a MiHazánkosokkal. Pártszinten hiába beszélnek Magyar mellett, a szavazók lassan már gyűlölik.
Ugyanez igaz a Jobbikosokra.
Qrva nehéz lesz ekkora szembeszélben h'gyozni.
Érdekes lett ez a Gyurcsány jelenség. Az alaptézis az hogy ugye van ez az irritáló eleve unszimpatikus kakakeverő politikus, aki olyan szinten komprommitálta magát régen hogy bárki megégeti magát aki szóba áll vele. Ezt ugye ő is tudja, nem hülye ember. Ez pedig azt jelenti hogy nincs más célja csakis az aktuális ellenzék lejáratása, hiszen eddig folyamatosan ezt érte el a tevékenységével, ezt így nyilvánvalóan szándékosan csinálja. És akkor most itt az előrehozott választás amit MP felvetett (szerintem feleslegesen) és úgy repül rá Gyurcsány a témára mint tyúk a takonyra. Mégis miért?!? Megint csak egyetlen logikus magyarázat létezik akárhogy is nézzük: komprommitálni próbálja a valódi ellenzék törekvéseit!
Na ezért nevezhetjük a dk-t kékfidesznek, hiszen semmi más célja nem lehet csakis a fideszt segíti, nyilván nem ingyen
#26-nak:
Áruld már el nekem, hogy mit akar TENNI Magyar? MIT?!
Mi a PROGRAMJA?
HOGYAN akar előrehozott választást elérni?!
HOGYAN akar miniszterelnök lenni, amikor EU képviselőként nem lehet?
Szerinted a választásokkor eldobja az EU-s pozícióját?
Ismét #26-nak:
Én elmondom neked, hogy Magyar mit akar.
Minél több anyagi hasznot húzni belőletek, a végletekig legyeztetni az egóját veletek, majd nagyot xarik a fejetekre.
Mert ez lesz.
"Az előző választások eredményéhez képest a TELJES ellenzék mellett a fideszesek nagy számát is meg kellene szereznie ahhoz, hogy nyerhessen."
Ha így gondolod, akkor végképp értelmetlen Gyurcsány mellett kardoskodnod, mert amellé aztán biztos nem áll fideszes, de még az ellenzékiek egy nagyobb része sem. Ezen a ponton ha Gyurcsány pompom lánya vagy, azzal csak egy bebetonozott fidesznek drukkolsz. És pontosan ezért hívnak titeket kék fideszesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!