Ha valakinek nincs okostelefonja(pl nincs pénze rá), mi lesz vele, ha bevezetik a digitális állampolgárságot?
Figyelt kérdés
Kötelezni fogják az okostelefon használatát? Mi lesz, ha valaki nem tudja kifizetni az okostelefont, mert egyszerűen nem engedheti meg magának anyagilag? Vagy egyszerűen nem akar okostelefont használni?nov. 3. 19:56
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
9-es vagyok. Ne csak a távoli opciókban gondolkodjatok. Az a biztos, ha bemegy az ember személyesen. Nem kényelmes, sok idő, de nincs bizonytalanság.
13/14 anonim válasza:
Aki nem akar dig.államp. lenni az nem lesz, ennyi. Van róla videó a youtube-n is. Aki továbbra is személyesen akarja intézni az ügyeit az megteheti.
Van ideje menjen. Nekem a munkaidőm 8-16:30-ig van hétköznap. Minden vacakért nem fogok szabit kérni. Nekem jó lesz. Talán pont azt akarják, hogy könnyebb legyen és gyorsabb az ügyintézés. Nem lesznek annyian a különféle ügyfélfogadásokon.
14/14 anonim válasza:
13: alkalmazottként még megvan ez a lehetőség. De vállalkozni már nem lehet nélküle, digitális kapcsolattartási kötelezettség van. Tehát vagy egy munkáltató, vagy a big tech szolgája kell, hogy legyél, szabad ember nemigen lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!