Puzsért vajon az új könyvének bemutatójára beengedik hétfőn, vagy onnan is ki lesz tiltva?
Figyelt kérdés
Pontosabban nem az ő könyve, csak kommentárokat írt bele, de Puzsért valamiért most nagyon nem csípi a fidesz meg a kormány, ezért ahol megjelenik, onnan kirakják. Viszont a Líra, akinek a boltjában lesz a bemutató szintén perben áll a fóliázás miatt az állammal, tehát lehet hogy ők meg beengedik.
Én csípem, hogy ki meri mondani a véleményét olyan dolgokban is, ami nem elvárt, de ezzel sokhelyen elvágja magát, az ATV-ből is kirakták, meg ha jól tudom most más műsora sincs. Viszont a celebeknek jól odaszúr a könyvben, szóval én elmegyek, remélem hogy ő is ott lesz.
okt. 25. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Beengedik, ez nem politikai esemény
Kitiltják, ő most persona nongrata
6 szavazat
1/2 MDaniel98 válasza:
A műsorai most jelenleg a Szélsőközép Youtube csatornán mennek, nyittt egy "kulturkávézót" is szóval én nem aggódok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!