Melyik párt szavazótábora a leglelkibetegebb? És miért?
Szerintem elsősorban Fidesz, mert egy korrupt kormányt választanak meg évről évre, és elhiszik azt a sok marhaságot, amit az M1, Origo, meg hasonló oldalak mondanak.
Második sorban Tisza, mert ott a szavazóknak kb. mindegy mit csinál Magyar Péter, rá szavaznak, nem tűnik fel nekik, hogy a pártban nincsennek szakemberek, csak annyi a mondanivalójuk, hogy Orbánt el kell takarítani, sorolják a problémákat, de megoldást nem mondanak.
Remélem ezen változtatni fognak, mert ha nem, akkor 26 -ban a 6. Orbán kormány is megalakul majd.
Én a mi hazánkra szavazok.
Elvadult, nemzeti radikális emberek szavaznak oda. Alapból ez a bázis a nyerő ebben az összevetésben, bármelyik országról is beszélünk. Nálunk ugye a Mi hazánk a szélsőjobb képviselete.
Sok közöttük a homofób, azért, mert nagyon nagy százalékuk látens homoszexuális. Nem akarják elfogadni magukat, ezt a belső frusztrációt/ vívódást leplezik a radikális eszmével, és ezért kiabálnak habzó szájjal a rendezvényeken, magukból kikelve.
Sok közöttük az összeesküvés mániás. Értsétek, mindig tőlük hallom, hogy a zsidók irányítják a világot a föld alatti bunkerekből, vagy, hogy a közvélemény kutatók meg akarják semmisíteni a nemzeti érzelműeket, és az adatokat az EUnak küldik be, mert azok utálják a magyarokat.Mindegyiknek van valami mániája, aggodalma. A fideszesek esetében legalább ott van az, hogy a média meg a kormánytól való félelem miatt ilyenek.De ezek esetében, teljesen függetlenül mindentől jönnek a zsidók a föld alól elméletek.
Roppantul nincsenek megelégedve a saját életükkel. Van is olyan embereknek kedve a radikalizmus hoz, akik tele vannak pénzzel, jó végzettségük van, biztos jövőképük, siker a párkapcsolati életben? Hát nem. Én nagyon azt látom, hogy ezek az emberek frusztráltak, és ez táplálja az irreális félelmet/gyűlöletet minden társadalmi csoport és bármi jelenkori vívmány ellen.
Minden párthoz tudnék egy pár érvet mondani, hogy miért az a szavazóbázis lenne a legbetegebb, de én a mi hazánkra tenném a voksot. Utána Fidesz és DK kb egy szinten, bár a Fidesz súlyosabb egy kicsit. Utána jön a Tisza, Momentum, MKKP.......az ő esetükben már gondolkodnom is kell, hogy jöjjenek az érvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!