Melyik párt szavazótábora a leglelkibetegebb? És miért?
TISZA.
Egy olyan ember vezeti, aki a sajàt identitásával sincs tisztában. 14 évig szolgálra a NER-t, most meg hirtelen ellene fordul, elfelejtve, hogy mennyit köszönhet nekik?
Arról nem is beszélve, hogy a TISZA abszolút egyszemélyes párt, minden Magyar Peti körül forog, meg erről az emberről az exei is csak rosszakat mondanak.
A Fidesz nem tökéletes, de legalább egy egységes párt.
Ez is igaz. Egyébként pont e viselkedés miatt nem fog nyerni a TISZA.
Egy ország kormányát nem lehet ilyen mentalitásra építeni.
Egy esetleges új kormánynak jóval letisztultabbnak kellene lenni, a programot, az ideológiájukat stb. illetően is.
A TISZA számomra nem is egy párt, hanem egy Fidesz ellenes mozgalom.
A Fidesznek a Mi Hazánk lenne méltó ellenfele, mert ott nem kifejezetten Orbán ellenességről van szó, hanem van ötletük, elképzelésük az ország jövőjéről.
Mondjuk látszik is, hogy az Orbán-Toroczkai parlamenti viták jóval letisztultabbak, mint amit az baloldal nyughatatlan politikusaival csinál Orbán.
Még valami:
A TISZA szavazók nagyot fognak csodálkozni, hogy 2026-ban megalakul a 6. Orbán-kormány.
#6-7 voltam
#6-7-8
egyetértek veled nekem is szimpatikus a Mi Hazánk és szerintem is hiteltelen a Tisza
A Fidesz-t jelöltem be, mivel ha ők a legnagyobb szavazótáborral rendelkező párt, akkor a nagy számok törvénye szerint is rájuk osztódik le a magyar népességből a legtöbb lelkibeteg, valamint ahogy lehet látni a közvetítéseket a fideszes politikusokról és felvételeket a szavazóikról, akkor az ember szemébe ötlik, hogy sokan ezek közül nem éppen IQ-bajnokok és mentálisan sincsenek éppen a csúcson, hanem jellemző rájuk az agresszivitás, a hatalom- és pénzmánia, a gyerekes másra mutogatás, stb.
U.I.: amúgy a Jobbik mióta baloldali párt, ha egyszer pl. Jobbik-konzervatívok a hivatalos nevük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!