Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik párt szavazótábora a...

Melyik párt szavazótábora a leglelkibetegebb? És miért?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik pártnak a szavazótáborában van a legtöbb lelkibeteg és miért?

ma 13:03
A kérdező szavazást indított:
Fiatal Demokraták Szövetsége (Fidesz)
Mi Hazánk Mozgalom (MHM)
Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza)
Demokratikus Koalíció (DK)
Kisebb Baloldali Pártok (LMP, MSZP, MOMENTUM, PÁRBESZÉD, JOBBIK)
Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP)
Kisebb Pártok Amik Nem a Parlament Részei
Egyéb Válasz (Leírom Hozzászólás Formájában)
32 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem tudok dönteni
ma 13:04
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Én se
ma 13:12
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem lehet általánosítani. Minden tábornak van a normális és az aljanépe. Még az arányok is hasonlóak.
ma 13:23
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Mindenhol vannak de legjobban a fidesznél látszik
ma 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Tisza, mert ők a legfanatikusabbak. Nem érdekli őket, mit csinál MP, mi az ideológiájuk, mik a terveik vagy a programjuk, akkor is rá szavaznak.
ma 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

TISZA.

Egy olyan ember vezeti, aki a sajàt identitásával sincs tisztában. 14 évig szolgálra a NER-t, most meg hirtelen ellene fordul, elfelejtve, hogy mennyit köszönhet nekik?

Arról nem is beszélve, hogy a TISZA abszolút egyszemélyes párt, minden Magyar Peti körül forog, meg erről az emberről az exei is csak rosszakat mondanak.

A Fidesz nem tökéletes, de legalább egy egységes párt.

ma 13:49
 7/12 anonim ***** válasza:
34%

Ez is igaz. Egyébként pont e viselkedés miatt nem fog nyerni a TISZA.

Egy ország kormányát nem lehet ilyen mentalitásra építeni.

Egy esetleges új kormánynak jóval letisztultabbnak kellene lenni, a programot, az ideológiájukat stb. illetően is.

A TISZA számomra nem is egy párt, hanem egy Fidesz ellenes mozgalom.

A Fidesznek a Mi Hazánk lenne méltó ellenfele, mert ott nem kifejezetten Orbán ellenességről van szó, hanem van ötletük, elképzelésük az ország jövőjéről.

Mondjuk látszik is, hogy az Orbán-Toroczkai parlamenti viták jóval letisztultabbak, mint amit az baloldal nyughatatlan politikusaival csinál Orbán.

ma 13:54
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Még valami:

A TISZA szavazók nagyot fognak csodálkozni, hogy 2026-ban megalakul a 6. Orbán-kormány.

#6-7 voltam

ma 13:57
 9/12 A kérdező kommentje:

#6-7-8

egyetértek veled nekem is szimpatikus a Mi Hazánk és szerintem is hiteltelen a Tisza

ma 14:42
 10/12 progizo ***** válasza:

A Fidesz-t jelöltem be, mivel ha ők a legnagyobb szavazótáborral rendelkező párt, akkor a nagy számok törvénye szerint is rájuk osztódik le a magyar népességből a legtöbb lelkibeteg, valamint ahogy lehet látni a közvetítéseket a fideszes politikusokról és felvételeket a szavazóikról, akkor az ember szemébe ötlik, hogy sokan ezek közül nem éppen IQ-bajnokok és mentálisan sincsenek éppen a csúcson, hanem jellemző rájuk az agresszivitás, a hatalom- és pénzmánia, a gyerekes másra mutogatás, stb.

U.I.: amúgy a Jobbik mióta baloldali párt, ha egyszer pl. Jobbik-konzervatívok a hivatalos nevük?

ma 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!