Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 3 gyerekes anyák szja...

A 3 gyerekes anyák szja mentességét mikor vezetik be?

Figyelt kérdés

Már tavaly olvastam arról, hogy a 4 gyerekesekhez hasonlóan a 3 gyerekeseknek is tervezik.

Azóta erről semmit nem hallani.

Miből akarják megduplázni a családi adókedvezményt jövőre, ha még erre se került sor?

okt. 31. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Remélem soha.
okt. 31. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, soha! Ésszel ajánlott szaporodni, - nem a biztos nyomorba, bizonytalanságba.
okt. 31. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Valszeg soha... nem tudnak annyi ösztönzőt adni, amivel elég gyerek születne. Nem a pénzen múlik már.
nov. 1. 02:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Itt most nem a fiatal nők lennének a középpontban, hanem sok olyan 50+os akinek 3 gyereke van, viszont mire jött a fidesz ők már nem részesültek az ingyenpénz cunamiból, mint azok, akik akkor kezdték a családalapítást mikor jött a fidesz.

Ők se CSOK-ot, se családi adókedvezményt nem tudtak igenybe venni, mert már nagykorúak voltak a gyerekeik, vagy max a legkisebb gyerek esett bele, azután meg ugye nagyon kevés.

Szerintem baromi igazságtalan az, hogy duplázni akarják azok támogatását, akik már eddig is pumpolták az államot eleget.

Akik szinte mindent kimaxoltak.

Ezek a nők is felneveltek 3 gyereket mindenféle lakás, autó meg minden támogatás nélkül, önerőből!

Olyanokat pumpol tovább az állam pénzzel, akik a babaváróból is nyaralgatni mentek vagy nagy átmérőjű 4k tvt vettek.

nov. 1. 03:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező de a te korodban bagóért vettél lakást, most nézd meg az árakat.
nov. 1. 06:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem én, vagyok a 3 gyerekes, nő, hanem anyám.

A szüleim semmiféle szülői támogatást nem kaptak a 0-ról kezdték az életüket.

Akkoriban 2 gyerekre lehetett szocpolt igényelni, de az lepkefing volt a mai támogatásokhoz képest, amit ma kap egy 3+ gyerekes pár.

Apám 47-48 évvel fog nyugdíjba menni.

Anyám már tuti minimum 65 éves koráig fog dolgozni, a nők 40-ből is kiesik.

Gyakorlatilag mindenben rosszul jártak, ami adórendszer vagy támogatási rendszer.

Nekünk egyikünknek sincs gyereke még.

Itt sajnos ebben az országban az, van, hogy, van egy réteg, aki mindent is kap az állanmtól, a többiek meg csak fizessék az adót.

Ez igazságtalan.

nov. 1. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Senkinek nem lett volna szabad semmilyen támogatást adni, mert felverte az árakat. Rendes munkabért annál inkább.
nov. 1. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!