Az össz ellenzéki polgárságnak hány százaléka (lehet) az amely nem fog 26-ban részt venni a választáson?
Figyelt kérdés
Tehát az olyan nem fideszesek akik úgy érzik hogy vagy nincsenek politikailag reprezentálva, vagy nem akarnak bejutási küszöb környéki/alatti pártokra szavazni, vagy nem vevőek a Tisza "kisebb rossz" narratívájára?okt. 30. 16:46
1/10 A kérdező kommentje:
Én azért egy 10%-al minimum számolnék
okt. 30. 16:47
2/10 anonim válasza:
Hülyeség, azok nem vesznek részt akik nem akarnak belfolyi a politikába vagy nem tudnak dönteni, ennyi. 🙂🙂🙂
3/10 anonim válasza:
Magyarországon nincs polgárság, itt lakosság van.
4/10 anonim válasza:
Én ellenzéki vagyok és nagyon szivesen belefolynék a politikában, egészen egyszerűen a választási rendszerünk miatt nem fogom a nevemet adni ahhoz mégegyszer, hogy eljátszassák velem a demokráciát az országban és ugyanaz legyen az eredmény, mint megannyiszor.
Nekem elég volt.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom hány százalék lesz de a Fidesz nagyon fog neki örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!