Szerintetek lesz 3%-on felüli GDP-növekedés Magyarországon 2025-ben? És melyik lenne az a 3-4 gazdasági ágazat, amely húzóágazat lenne?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:09
A kérdező szavazást indított:
Biztos vagyok benne, hogy lesz.
Valószínűnek tartom, hogy lesz.
Nem tartom valószínűnek, hogy lesz (már a 3%-os növekedés elérése is nagy szó lenne).
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz.
16 szavazat
1/11 anonim válasza:
Csak azért nem az utolsó választ jelöltem meg, mert nem tartom magam jósnak, de nagyobb valószinűségét látom, hogy még 1% sem lesz.
5/11 anonim válasza:
4% bővülés D-Korea szintjét is meghaladja. majd pont egy balkáni tolvajállam fogja ezt produkálni egy szar cigánnyal az élén. 4%??? 0,4% ... se!
6/11 anonim válasza:
Mi a német ipar csecsén lógunk, ha ott lesz, akkor később valamennyi nálunk is lesz.
7/11 anonim válasza:
"Mi a német ipar csecsén lógunk," és a vezető , a legnagyobb német konszern friss híre:
Drámai profitcsökkenés a Volkswagen-konszernnél, jövő év elején bezár a brüsszeli Audi-gyár
vállalkozás
A csoport nyeresége 64 százalékkal, mintegy 1,6 milliárd euróra esett vissza a harmadik negyedévben.
hát ennyit a németekről
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy lesz, de egy 0,7%-os csökkenés után 3% bővüléstől sem lennék elájulva. Az még mindig csak 2%-os bővülés két év alatt, kétharmados teljhatalom mellett. Hát, mit te ne mondjak. Lehetne jobban is.
10/11 anonim válasza:
Idén lett?
Ilyen harmatgyenge bázisra nem nehéz rárakni 3%-ot, de ezek a tehetségtelen balf.szok legfeljebb szerencsével érhetik el.
Még tervezett költségvetése sincs az országnak a jövő évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!