Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Homoszexuális jobboldali...

Homoszexuális jobboldali szavazók léteznek?

Figyelt kérdés
Még régebben hallottam pletykákat itt GYK-n hogy elvileg vannak fidesz és mi hazánk meleg szavazók is. Szerintetek igaz lehet? Létezhet olyan meleg aki a fideszre vagy a mi hazánkra szavaz? Én valahogy nem tudom elképzelni bár mondjuk Szájer is fideszes volt...

okt. 30. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Persze, az áljobboldal(=Fidesz) tele van ferde hajlamú szavazókkal.
okt. 30. 11:45
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Miért ne léteznének?

Eleve a politikájuk Milo Yiannopoulostól származik. Ha egy meleg találta fel a populista jobboldalt, akkor miért ne lennének szavazói is?

okt. 30. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Miért ne léteznének? Nem minden homoszexuális automatikusan liberális beállìtottságú
okt. 30. 11:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van csak egyszerűen nehéz elképzelnem de lehet ez azért van mert a melegekkel (pozitív értelemben) a baloldal foglalkozik és emiatt velük kötöm össze tudat alatt
okt. 30. 11:52
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem van jobboldali érzelmű, meleg barátom. NEm szavaz, mert hiába ért egyet amúgy inkább a jobboldali nézetekkel, a kirekesztő poltikát nem támmogatja.
okt. 30. 12:01
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

#4 Sok homoszexuális van, aki a neveltetéséből fakadóan szégyelli önmagát, egyetért azzal, hogy neki a szexualitásából fakadóan másodrendú állampolgárként kéne élnie. Akár még egyet is érthet ebből fakadóan a jobboldallal, bármennyire is a saját érdekei ellen dolgozik ezzel. Ez lehet az egyik eset.

A másik eset az, amikor valaki bár homoszexuális, de az osztály amihez tartozik (nevezzük tőkéseknek az egyszerűség kedvéért) olyan privilégiumokat biztosít számára, amiket fontosabbnak ítél a jóléte szempontjából, mint mondjuk a melegházasságot, vagy hogy felvállalhassa a párját a szűkebb szociális környezete előtt. Ezek az emberek úgy ítélik meg, hogy a jobboldali politika védi jobban a gazdasági érdekeiket, és ezt előbbrevalónak tartják minden másnál.

okt. 30. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
#5 Akkor mitől jobboldali? Őszintén kérdezem. A jobboldali ideológiának mindig is része volt a kirekesztés, egyszerűen abban a rendszerben ez nem negatívumként jelenik meg, hanem szükségszerűségként.
okt. 30. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
7, nem, nem része a kirekesztés.
okt. 30. 12:06
 9/12 A kérdező kommentje:

A kirekesztés emberfüggő, én például találkoztam olyan tartalomgyártóval youtubeon aki mi hazánkos volt de csinált olyan videókat is amiben elmondja hogy a melegek el vannak nyomva és nekik is joguk lenne közterületen csókolozni meg házasodni is! A meleg házasságot több jobboldali ember is támogatja szóval nem mondanám hogy mindenki kirekesztő de termeszetesen megvan az a réteg is

okt. 30. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

#8 De, az. Bocs hogy el kell keserítselek. A jobboldali ideológiának a lényege az egység megteremtése, ezt pedig azáltal éred el, ha a normától bármennyire is idegen elemeket kizárod. A melegek alkossanak külön társadalmat, ugyanígy a más kultúrájú emberek. Ez nem azt jelenti hogy koncentrációs táborba kell őket zárni, de szigorúan meg vannak szabva a társadalmi csoportok közötti határvonalak.

Persze, elmondhatod, hogy szerinted a jobboldali ideológiában ez hogy működik, ha nem így.

okt. 30. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!