Homoszexuális jobboldali szavazók léteznek?
Figyelt kérdés
Még régebben hallottam pletykákat itt GYK-n hogy elvileg vannak fidesz és mi hazánk meleg szavazók is. Szerintetek igaz lehet? Létezhet olyan meleg aki a fideszre vagy a mi hazánkra szavaz? Én valahogy nem tudom elképzelni bár mondjuk Szájer is fideszes volt...okt. 30. 11:41
11/12 anonim válasza:
Igen, léteznek. Attól, hogy valaki meleg, még képes lehet gondolkodni.
12/12 anonim válasza:
#10 "A meleg házasságot több jobboldali ember is támogatja szóval nem mondanám hogy mindenki kirekesztő de termeszetesen megvan az a réteg is"
Én elhiszem, hogy létezik egy kisebbség, amelyik ezt vallja, ilyen az élet. Sokfélék vagyunk. De a jobboldaliak 90%-a attól még nem így gondolkozik, és őszintén nem értem ezen miért kéne megrökönyödni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!