Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok róla, hogy a...

Mit gondoltok róla, hogy a Lakatos Márk-ügyben további balos celebek is érintettek lehetnek?

Figyelt kérdés
A Lakatos Márk körül kialakult pedofilbotránnyal kapcsolatban több ismert személy neve is felmerült – mondta el Ábrahám Róbert Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján. A publicista azt is jelezte, hogy még az egyik legismertebb színházi rendező is érintett lehet, akinek azonban nem árulta el a nevét.
okt. 30. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem árulta el a nevét, mert Hajdú Péternek gondolom nem hiányzik, hogy bepereljék. Ez mindent elmond az egész ügyről.
okt. 30. 10:50
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

Azt gondolom, hogy amig nincs birósági itélet és nem csukják le, addig a jognak megfelelően ártatlan. Az, hogy a nevét bedobta ez a politikai segédmunkás, az jogszerint szintén bűntetendő, rágalmazásnak minsősül.

Majd, ha lecsukják, elismerem, hogy bűnös, addig, számomra ártatlan.

Vizont a másik oldalon messze több embert itéltek el, olyanokat, akik ma börtönben vannak, amikor ez történt, ez a segédmunkás, kussban ült és nem szólt egy szót sem.

okt. 30. 10:53
 3/16 anonim ***** válasza:
56%

Valójában nincs Lakatos Márk ügy.

csak egy hazug féreg van, aki még a prosti stricikhez sem kellett mert annyira alja.

okt. 30. 10:53
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
A. Róbert esetén már régóta lehet tudni, hogy pedofil. Remélem van bizonyíték.
okt. 30. 10:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs bizonyíték, akkor még a feltételezett bűnöst sem íteli el a bíróság. A való életben meg megy a vádaskodás, és pletykák alapján sz@r emberré nyilvánítanak egyik napról a másikra. Nagyszerű.
okt. 30. 11:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem lesz az egészből semmi. Az egész arról szól hogy a fideszes propagandista összepedofilozzon valakit az ellenzéki oldalról. Megvádoltatod valakivel (nyilván némi anyagi juttattatásért) aki nem a legélesebb kés, elkezd ezen csámcsogni a teljes magyar média, majd mikor lezárják az egészet lesz egy lábjegyzet, hogy megszüntették a nyomozást. Utána perelhetsz kártérítésért egy szerencsétlen hülyét akinek 6 forintja sincs, miközben aki az egész mögött van és kitalálta, felteszi a kezét, hogy nem én állítottam, én is csak tőle hallottam és csak azt mondtam amit ő mondott.
okt. 30. 11:28
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg lesz bizonyíték, de már most látszik hogy előre el van döntve, hogy Lakatosék nem pedofilok, akármi is van. Koncepciós per stb. Ennyit a baloldalról. Ha haver, akkor is kimentik, ha pedofil.
okt. 30. 11:37
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Még ha a vérvádat komolyan vennénk is, egy 15 évessel szexelni nem pedofília.

Csak ugye azzal hogy meleg nem lehet támadni, mert az köztudomású, a buta birka meg nem használja az eszét. Megy a kolomp után és legeli a szaros füvet és vérig sértődik ha lebirkázzák.

okt. 30. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
20%

8.

Dehogynem. Értem, hogy a te értékrendedbe belefér....

Másrészt van itt gyermekprostitúció is. Gondolom azzal sincs gondod.

okt. 30. 11:53
 10/16 anonim ***** válasza:
38%

Tegnapi hír, hogy újabb pap ellen indított eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyében kiskorút érintő pedofil ügyben.

Kalocsára nem szervez tüntetést Ábrahám? Ez nem zavarja...

okt. 30. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!