Miért vártak 4 napot Lakatos Márk ügyében? Miért csak azután történt bármi, miután elhagyta az Országot?
Tényleg ennyire összefonódik a jobb és baloldali média, vagy csak mindkettőhöz voltak olyan szálak, amik megmentették és hagytak neki időt?
Mi lehet a háttérben?
Én is így látom.
Szó szerint ez döbbenetes!
Szerencsétlen kiakadt, hogy az várható volt hogy a teljes baloldali média hallgat, de mivan a jobb oldali médiával?!
És ők is hallgattak amíg tartott a teljes irányított hírzárlat.
Kicsit olyan érzés fogott el mint a mátrix filmbe, hogy lehet teljesen más a valóság mint amit gondoltam?
Lehet sokkal rosszabb mint szt bármikor is képzeltem volna?!
A feljeletés az ügyészségen történt, az ügyészség átadta nyomozásra a rendőrségnek.
Ha jól tudom, bíróság rendelheti el megfelelő biznyítékok alapján a letartóztatást.
Feltételezem a rendőrség behívta meghallgatásra.
Szóval volt bőven ideje meglépni.
"Tényleg ennyire összefonódik a jobb és baloldali média"
Tényleg !
Hát meg lehet nézni, hogy micsoda hallgatás van mindkét oldalon....
De szerintem az is baj, hogy sokan várnak csodát a hivatalos szervektől, csak az a bibi, hogy eddig még mindenki megúszta....
Én drukkolok az igazságnak és a jó Istennek illetve Krisztus földi katonáinak, hogy győzedelmeskedjenek a gonosz felett!!
Mindenki meg fogja kapni a méltó büntetését.
Elmondanám, hogy ezen a ponton épp senki nem tud semmit. Köszönöm, hogy végighallgattátok a ted talkomat.
Ha tippelnem kéne egy erőset, azt választanám, hogy a kutya nem megbízható, menjen is a phazzomba az összes, az aktuális lázongó checkfejekkel együtt. Egyetlen premisszám van: aki a köztudatba jutott, az réges-rég eladta a shaglyukát az ördögnek, nincs miről beszélni.
Egyetlen tanácsom maradt mindezek után: VIZSGÁLD bphzki AZ ÖSSZES általad fellelhető forrást ODAADÓAN, IDŐT NEM KÍMÉLVE, aztán mindenképpen TÖBBEDMAGADDAL karöltve állíts össze egy jól elhelyezett szemléletet a fontos paraméterek mentén, szívből vizsgálva, és mindezek után lehet egyfajta, továbbra se végleges konklúziót levonni a tovább haladáshoz. Ezek alapján önjáró lehetsz ebben, feltéve, hogy betartod. Ne tartsd magadban a nézeteidet, óriási értéket képviselnek. Ne is nagyon késlekedj, most nem annak az ideje van.
Nem igaz, nincs hallgatás a jobb, csak a baloldalon. Ott van teljes némaság van, ami eléggé gyanús. Lakatos Márk az ő emberük, baloldali, ezt mindenki tudja.
Ha a Fidesz embere csinálna ilyet, még ha csak közvetetten is, akkor viszont azonnal erről szólna minden. Márk pedig maga a vádlott!
Márk lelépett, vélhetően van mitől tartania.
A forrást kell meghallgatni, ami egy videó, amit maga a feljelentő tett és épp vallomást tesz, illetve a videóban szereplő intézetben dolgozó alkalmazott. Részletek pedig a nyilván a rendőrségen vannak, nyomozás folyik az ügyben.
A jobb oldal nem ír semmit, mert az ő emberük és rohadtul kellemetlen nekik.
Szerintem idő kérdése, és majd mosdatják ők is, mint Osváth Zsoltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!