Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért bíznak meg...

Drakula_VAGY_Ahmed kérdése:

Az emberek miért bíznak meg ennyire Magyar Péterben?

Figyelt kérdés

Lassacskán már 14 éve van hatalmon a fidesz, is eddig egy csomó botrány meg egy marha magas infláció ellenére is maradtak.

Ilyen helyzetben az emberek értelemszerűen kétségbeesnek ha ellenzékiek. De annyira hogy egy volt fideszes politikust akarnak meg választani?! Már mint, Magyar Péter éveken át volt a Fideszben és biztos hogy ő maga is részesült valamit a korrupcióban. Továbbá a viselkedésében is sok pár huzam van a fideszel (Pl. Vita kerülések, vagy képmutatás:lásd a gátas videót.)

Is nekem az a pesszimista képem támadt, hogy ez már megint az ördög kör folytatása:

Gyurcsány levált egy rossz kormányt, majd szép lassan rossz kormánnyá válik.

Az emberek meg azt mondják: "Bárkit, csak ne a Gyurcsány!" aztán jőn az Orbán.

Orbán kritizálja, majd le váltja és utána lassan ő is egy rossz kormánnyá válik. (az emberek elnézik az elején a korrupciót, mert az még kicsi az előző kormányhoz képest, de aztán jó nagy lesz szép lassan.)

Az emberek azt mondják: "Bárkit, csak ne az Orbánt!"

Aztán elő kerül Magyar Péter, is megy a dolog ugyan úgy.

Mármint, lehet pesszimista vagyok mert már voltam ellenzéki és fideszes, is most már tökre nem bízok senkiben...

okt. 23. 21:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

20:

Nem, nem így kéne működni. Ha mindig olyat fogtok választani aki már bizonyítottan lopott, 4 évente cserélitek másik rablóra, akkor marad a folyamatos lopás és csere, magyarul nincs rá esély, hogy változás legyen.

Miért nem akartok olyat választani, aki nem loptott, nincsenek zűrös ügyei?

okt. 24. 12:14
 22/29 anonim ***** válasza:

"Nem, nem így kéne működni. Ha mindig olyat fogtok választani aki már bizonyítottan lopott, 4 évente cserélitek másik rablóra, akkor marad a folyamatos lopás és csere, magyarul nincs rá esély, hogy változás legyen."

Szerintem van, ha csak akkor választunk meg valakit, ha az előre viszi az országot. Ha meg nem, akkor elzavarjuk.

"Miért nem akartok olyat választani, aki nem loptott, nincsenek zűrös ügyei?"

És ki lenne ilyen? Hogyan gondolod megállapítani valakiről biztosan, hogy fog-e lopni vagy sem?

okt. 24. 12:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

22:

Előre nyilván nem lehet tudni, ezért kell a civil kontroll.

Az összeset aki eddig ártott az országnak, felelősségre kellene vonni, mindegy hogy jobbos, vagy balos.

Akad az itthon maradottak közül pár, aki civil kontroll mellett tisztességesebben dolgozna az országért, ( pl Hadházy, Márki-Zay, Újhelyi Sándor, de biztos vagyok benne, hogy ők is ismernek korrekt fiatalokat, akik alkalmasak vezetőnek, vannak hibáik, senki sem tökéletes, de nem találsz náluk hatvan pusztát, jachtjot, egyéb felhalmozott vagyont, mint orbannál, lölőnél, vagy olyan szerződéseket, amiket mp kötött, amíg az asszony szárnyai alatt volt.) csak vissza kell állítani az alkotmányt (a hatalom a népé) a törvénytelen gagyi alaptörvény helyett, amit homokos fideszesek tákoltak össze és eltörölni a mentelmi jogot, ez mind a szavazókon múlik, csak fel kellene ébredni.

okt. 24. 12:33
 24/29 anonim ***** válasza:

@23

Hadházy nem akar országot vezetni, MZP-t meg teljesen lekaraktergyilkolta a fidesz-média. Újhelyi Sándort nem ismerem.

Tehát ott vagyunk, hogy jelenleg van egy ismert figura, MP, akit úgy néz ki, elfogad a lakosság jelentős része, még ha nem is a legpatyolatabb jelölt, de legalább belépne az Európai Ügyészségbe (ami jó lenne az országnak). És van néhány másik figura, akik vagy nem akarnak, vagy nem tudnak vezetők lenni.

Sok lehetőség nem marad sajnos, erről gondoskodik a Rogán-művek.

okt. 24. 12:42
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

24: Ahogy te rájöttél, hogy karakter gyilkosság, mások is rájöttek, illetve ahogy mondtam, biztos vagyok benne, hogy tudnak javasolni ők is megfelelő embereket, ha nem is akarnak vezetők lenni.

Eszembe jutott mégegy, Keresztény Zoltán. [link]

Újhelyi Sándor is korrekt, az Új Alternatíva párt vezetője, az ő szervezésükben, együtt civilekkel tartottak most megemlékezést. PHSZ , Mindenki Magyarországa Néppárt, Emberek az emberekért, 19-es csoport, Köztük is akadnak korrekt emberek, akik tudnak javasolni újabb neveket. [link]

Azzal ne érveljetek, hogy ezeknek nincs nagy tábora, ha nem mp-t, meg orbánt támogatjátok, akik már szétlopták az országot, hanem az országért tenni akaró embereket, akkor lesz nagy táboruk.

okt. 24. 13:05
 26/29 anonim ***** válasza:

"Azzal ne érveljetek, hogy ezeknek nincs nagy tábora, ha nem mp-t, meg orbánt támogatjátok, akik már szétlopták az országot, hanem az országért tenni akaró embereket, akkor lesz nagy táboruk."

Ja, jó esetben 20 év múlva, HA (ez egy nagy HA) addig a Fidesz nem veri szét a propagandával az egészet. Mert jó esély van rá. Várjál csak rá, én már eluntam a várakozást.

okt. 24. 15:39
 27/29 anonim ***** válasza:
66%
26. Milyen 20 év? Nem 20 év múlva, hanem most kell melléjük állni a következő, 26-os választásokon, addig lehet tájékozódni róluk.
okt. 24. 15:57
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
#27 És szerinted mennyien fognak melléjük állni? Felsoroltál 4 embert, vagyis 4 felé fognak menni megint a szavazatok, tehát marad a Fidesz továbbra is. Pontosan így fog kijönni a 20 év, főleg, ha egy kis propagandával is rásegítenek.
okt. 24. 16:06
 29/29 anonim ***** válasza:
50%
28. Miért mennének 4 felé a szavazatok? Most is együtt tartottak megemlékezést ezek a civil csoportok, pártok.
okt. 24. 16:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!