Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon Magyar Péter komolyan...

Vajon Magyar Péter komolyan gondolja, hogy pártja nem lesz partnere a DK-nak a következő választásokon?

Figyelt kérdés

ma 20:26
A kérdező szavazást indított:
csatlakozni fog
nem csatlakozik
csak színleli a külön indulást
nem tudom eldönteni
13 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Szokott valamit komolyan gondolni?
ma 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
A parlamentbe se fog bejutni a DK, nem tudom miért lenne tényező a tiszának
ma 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne? Felesleges. Az a 10-20% a volt fidesz szavazókból is meglesz, ehhez csapódik hozzá az összes ellenzéki, 2M. Gyurcsánnyal csak megint nyerne a fidesz mint mindig. A fidesz támogatottsága alapból csökkenési tendenciát mutatott Magyar Péter előtt is. Gyurcsány nélkül meg semmi esélye a fidesznek.
ma 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyreszt a DK-sok nem szavaznanak Magyar Peterre, viszont Magyar Peter bukasat jelentene ha osszefogna a DK-val. Szerintem jobb igy hogy uj arcok vannak es lesznek. Nem kell a DK. Dobjak ki onnan Gyurcsanyt es itt az ideje hogy minden part megujuljon, ha sikerul levaltani a Fideszt.
ma 21:04
 5/11 DK-s ***** válasza:

Teljesen mindegy.

Ha koalícióra is lépne, a DK szavazók elszabotálnák. Vagy nem szavaznának, vagy a fideszre voksolnának.

"Ezek" nem tanulnak ...

ma 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
A DK előbb fog összepusziszkodni a Fidesszel, mint bárki mással.
ma 21:12
 7/11 DK-s ***** válasza:

#4-nek:

Gyurcsányt a párttagság épp most szavazta meg újra, 97%-os többséggel.

DK=Gyurcsány.

ma 21:12
 8/11 DK-s ***** válasza:
0%

#6-nak:

Napi szinten jelen vagyok a facebook-on, politikai csoportokban. Nekem is van egy 12.000 fős csoportom.

Ugyanaz fog előállni, mint MZP-nél. Egy koalíció esetén a DK-sok vagy nem szavaznának, vagy kibaxásból inkább a fideszre szavaznának. MZP-t jobban utáltuk mint Orbánt.

Magyart GYŰLÖLJÜK!

És egyet értünk abban, hogy xart-xarra nem cserélünk. O1G egy már ismert xarkupac, nagyjából kiszámítható.

ma 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 "És egyet értünk abban, hogy xart-xarra nem cserélünk"

Azt hogy? Gyurcsány is Orbánra lett cserélve. Szar-szarra lett cserélve. Csak te még légy vagy felettük.

ma 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ti mindenkit utáltok magatokon kívül. 15 éve asszisztáltok a Fidesz hatalmon tartásához. Lényegében érdeketek, hogy a Fidesz hatalmon maradjon, mert Orbán Gyurcsány nélkül olyan, mint a Dallas Jockey nélkül. Végső soron ugyan akkora gennyládák vagytok, mint a fideszesek.

ma 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!