1/9 anonim válasza:
Épìtőiparban dolgozom, végig néztem ezt az időszakot amikor ez a sok támogatás bejott. Ahog én láttam Sok epitoipari vállalkozó jobban őrült nekik mint a fiatalok egy része ennyit elmondanek.
2/9 anonim válasza:
Remélem. Azóta az ingatlan árak az egekben.
3/9 anonim válasza:
Nem,ők mindent megdupláznának,a szegények számát is.
4/9 anonim válasza:
#1 Mivel pont azért jött be, hogy ÚJ lakásokat vegyenek a használtak helyett és ezzel jelentősen fellendült az építőipar, nyilvánvaló, hogy örültek neki. Ha pont az építési vállalkozók nem örülnek neki akkor egyáltalán nem lett volna értelme bevezetni, mert nem lett volna jó semmire.
5/9 anonim válasza:
Remélem igen. Ez nem valódi támogatás.
6/9 anonim válasza:
Lehet, csak átalakítaná fészekrakó támogatássá.
A Tisza nagyon balra ment.Családi pótlék emelés, bérlakások.
Ezzel a tipikus ellenzéki összefogás programot porolták le.
A lényeg,hogy a kisebbség jól járjon, nem szívják így is eléggé a magyarok vérét.
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy eltörölnék, mert azzal semmit nem érnének el. A kártétel már megvan, az ingatlanárak elszálltak. Hiába törölnék el a CSOK-ot, nem mennének vissza az árak a normális szintre.
Be sem lett volna szabad vezetni ezt így ebben a formában.
8/9 anonim válasza:
Igen 6-os, szegény magyarok, tudnának házat venni/bérelni megfizethető áron, jaj milyen borzalmas lenne.
9/9 anonim válasza:
Tegnap mondta be a HírTV, hogy eltörölnék Magyarországot! Ez veszélyes !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!