Állítólag a Tisza beérte a Fideszt, de ezt mégis milyen felmérés alapján állítják? Mert engem pl. nem kérdeztek meg hogy kire szavaznék..
Figyelt kérdés
Titeket megkérdeztek bármilyen formában? Vagy ez csak egy kamu statisztika?okt. 21. 19:02
A kérdező szavazást indított:
Engem sem kérdeztek meg hogy kire szavaznék.
Engem megkérdeztek, és meg is mondtam.
10 szavazat
2/16 A kérdező kommentje:
#1 Rendben, de mi alapján állítják ezt?
okt. 21. 19:05
7/16 anonim válasza:
Mitől kéne megijedni?:D Magyartól?:D Azt gondolod ő fogja megváltani Magyarországot?:DD
8/16 Justinianus válasza:
"ezt mégis milyen felmérés alapján állítják?"
Te linkelted be.
"Mert engem pl. nem kérdeztek meg hogy kire szavaznék.."
Nem is kell téged megkérdezni. 2022-ben is nélküled mondták meg a választások előtt, hogy 45-27-11, míg a valós eredmény 45-30-8 lett (FIDESZ-TISZA-DK).
9/16 anonim válasza:
Ezek a felmérések 1-2 ezres mintavételen szoktak történni, tehát az emberek nagy többségét nem kérdezték meg, de attól még reprezentatív.
A legutóbbi publikus felmérés alapján 2 százalékkal vannak elmaradva, ami már hibahatáron belüli. A tendencia érdekesebb itt inkább, de persze ez is bármikor változhat.
10/16 anonim válasza:
ma 19:43
Lefordítom: megkérdeztek 2000 fideszest, meg 2000 tiszást és most kihozták, hogy fej-fej mellett vannak:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!