Orbán Viktor komolyan most kamu merényletet tervezett maga ellen?
Persze. Mert kamu merénylet volt amit Ficó ellen elkövettek nemrég, ugye? Azt is milyen jól kitalálták, kár, hogy majdnem belehalt.
14 éve van Orbán kormányon, semmi szüksége egy kamu merénylet sztorira.
TI miért találtok ki ilyen hülyeségeket?
Vicc egyébként nem lehetett? Mert akkor minden általad furának tartott elem elég egyértelművé válik.
#4 Miket ír? Hülyeségeket? Nekem az még beleillik simán egy titkosszolgálati zsaru képébe is.
Magyarországról beszélünk, szerintem léteznek elég ostoba emberek itt.
#5 Az "árokpart" nicknevet többen használják. Csak elfelejtik, hogy vannak akik régen kommentelnek itt és emlékszenek korábbi válaszokra is ezen név alatt. Volt már nyugdíjas, volt már régóta kórházban szenvedő beteg ember, volt már sok minden. A stílusában, nyelvezetében és véleményében is alkalmanként másmilyen mert nem 1 ember válaszolgat.
Most akkor pont a volt titkosrendőr válaszolt.
"Magyarországról beszélünk, szerintem léteznek elég ostoba emberek itt."
Aha, mert máshol nem, a határokon túl mindenki lángész, ugye?
Ha különböző statisztikákat nézünk, mint pl. PISA, átlag IQ, funkcionális analfabéták aránya, akkor igen, a magyarok az ostobábbak között vannak.
Más országban nem is választottak meg 2/3-dal fasiszta kormányt sem, szóval még ez is elég árulkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!