Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz Magyarországgal...

Mi lesz Magyarországgal amikor mindenki elfogyni innen? És szerintetek azok akik már fontolgatják, hogy elmennek és most el is mennének akkor mennyi lenne a népesség?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 16:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
15:50 - Na, azt én is megnézném. Ki kéne menni tömegével mindenkinek, és itt hagyni őket, aztán kintről megnézzük, mit csinálnak majd 1 év alatt... Ha szerencsénk van, eltűnnek és rátelepednek másokra, mi meg visszajöhetünk.
2010. nov. 7. 16:00
 32/34 anonim ***** válasza:
Miután elfogynak a magyarok 2040 körülire, ifjabb Izrael Arafat utat mutat a Közel-Keleti zsidóságnak a Kárpát-medence felé.Az itt élő 6 millió cigányból bőrpénztárcát,kabátot és egyéb termékeket készítenek a zsidók.Magyarország adottságait kihasználva 2050-re a világ 10 legnagyobb exportőr országává teszik kicsiny hazánkat.Ekkora a cimer,a nyelv, a kultúra mind-mind eltűnik,mely utalna arra, hogy itt több mint 1000 évig a Föld legcsodálatosabb népe élt.Ez van.Ekúrtuk
2010. nov. 7. 20:51
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok elmenni, én maradni akarok, de:

- Látom, hogy unokatesóm angliában egy érettségivel külföldiként jobban keres, mint a diplomás anyám itthon, aki 12 órákat dolgozik

- Látom, hogy Magyarországon annak van meg mindene, aki gátlástalan

- Itthon, aki dolgozik az veszi a vállára a cigányokat, a bűnözőket, és az ügyeskedőket

- A választásokon semmi sem múlik, én tényleg reménykedtem a változásban, de ugyanúgy a puhap.öcsű ez banda is, ahogyan az MSZP volt, és ugyanúgy csak a haveroknak osztogatják a pozíciót, és a pénzt, aki dolgozik, azt csak szopatják... (Az LMP és a Jobbik sem lett volna jó választás)

- Hiába tanulok, jó esetben 300.000-et megkeresek mérnöki, és közgáz diplomával, külföldön 1,5-2 milliót

- Itthon is ugyanolyan drága minden, mint külföldön

- Nem lehet hosszútávra tervezni

- Néhány év múlva elfogynak a dolgozó magyarok és átveszi a helyüket a barna "kisebbség"

- Nincsenek erkölcsök, a pénz és a külső az egyetlen érték

- Nem vagyunk nemzet, inkább sok kis érdekcsoport

stb, stb, stb...

Tehát, ha nem változik valami, akkor sajnos menni kell!

2010. nov. 8. 00:50
 34/34 anonim válasza:
vannak emberek akik megtehetik hogy kimenjenek külföldre..de ami most itt megy..az kész katasztrófa
2011. dec. 27. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!