Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz Magyarországgal...

Mi lesz Magyarországgal amikor mindenki elfogyni innen? És szerintetek azok akik már fontolgatják, hogy elmennek és most el is mennének akkor mennyi lenne a népesség?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 16:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%

"A Középiskolások 30% el akar majd menni a tanulmányok után."

Ugyanezek voltak az arányok már 10 vagy 20 éve is. Ehhez képest az elmúlt 20 évben minden évben több bevándorló érkezett Magyarországra, mint ahányan kivándoroltak.

Ez az "én kivándorlok!!!" egy divatos nyávogás.

Aki tényleg kivándorol, az kivándorol, nem pedig internetes fórumokon veri a nyálát éveken keresztül, hogy ő márpedig mindjárt úgy ki fog vándorolni, hogy nagyon.

2010. nov. 4. 18:18
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

Aki menni akar, ne tartsa vissza magát.

Legalább megtudja milyen az, amikor őt is cigánynak nézik.

2010. nov. 4. 18:23
 13/34 anonim ***** válasza:
40%

""Nem fog innen senki elmenni."

Miért be fogod zárni a határt."

Meg kellene tanulnod írni. Kérdő mondat végére kérdőjelet teszünk. Senki sem fogja lezárni a határt de épeszű ember sosem menne el innen a kárpátalja dús legelői és bővizű folyói mellől valami sivatagos vagy kihalt sztyeppére éhezni.

2010. nov. 4. 19:07
 14/34 A kérdező kommentje:

"sivatagos vagy kihalt sztyeppére éhezni."

Ki mondta, hogy ezek sivatagba mennek?????????

2010. nov. 4. 19:18
 15/34 anonim ***** válasza:
84%
Abba nem tud senki belegondolni hogy sokan el akarnak menni, de nem tudnak? Már pedig sok ilyen embert ismerek. Nem találnak egy kib*szott munkahelyet normális fizetéssel és nem tudnak spórolni mert persze az albérletre elmegy a jórésze, aztán még lásd is el magad....nem olyan könnyű ez mint amilyennek látszik.
2010. nov. 4. 19:57
 16/34 anonim ***** válasza:

18:23 - Keresztanyámat főorvosnak tették meg Svédországban a szakértelme miatt, nem tudom, ez nekem nem éppen cigánynak nézés...

Aki lehetőséggel megy el, az hadd menjen, én is gondolkodok, de nekem még nem jött el a lehetőség, de nem tartom szörnyű dolognak, hiszen az országunk már így se tud annyi embert eltartani, amennyien vagyunk (a svédek kevesebben vannak, mint mi, pedig jóval nagyobb az országuk...). Talán rendeződne a népesség aránya, talán mindenkinek jutna végre munka, aki dolgozni akar, talán nem lenne ekkora a munkanélküliség, mert az így megüresedő helyeket végre elfoglalhatnák azok, akiket eddig félresöpörtek, és már az alja melót is elvégzik, mert kell a pénz, pedig a szakértelmük meglenne komolyabb munkákhoz is, csak nincs annyi hely.

2010. nov. 4. 20:48
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem nézik az embereket cigánynak. Nekem is volt ismerősöm kint és nem nézték. Szerintem csak nálunk szokás ez a külföldi utálat.
2010. nov. 4. 20:55
 18/34 anonim ***** válasza:
42%

"Ki mondta, hogy ezek sivatagba mennek??????"

Jelképesen értettem a sivatagot vaze! Átfogalmazzam? Ki menne el innen egy tróger országba?

2010. nov. 4. 21:51
 19/34 anonim ***** válasza:
63%

"Nem nézik az embereket cigánynak. Nekem is volt ismerősöm kint és nem nézték. Szerintem csak nálunk szokás ez a külföldi utálat."

Komolyan mondom tiszta bolond vagy. Hol van már nálunk külföldi utálat? Én néhány éve még annyi románnal dolgoztam együtt, hogy te annyit nem is láttál egyrakáson.

2010. nov. 4. 21:53
 20/34 anonim ***** válasza:
32%

19:57

"Abba nem tud senki belegondolni hogy sokan el akarnak menni, de nem tudnak? Már pedig sok ilyen embert ismerek."

Frászt. Olyanokat ismersz, akik BESZÉLNEK RÓLA, hogy ki akarnak menni. Egyébként ki tudnának. Vagy nincs útlevelük? Menjenek be az okmányirodába és csináltassanak, bár egy ideig személyi igazolvánnyal is el lehet jutni.

Elkényeztetett nyavalygók dumái ezek.

2010. nov. 4. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!