Mi a véleményetek Magyar Péter terveiről?
Magyar Péter be engedné a migránsokat, eltörölné a rezsicsökkentés, elvenné 13. havi nyugdíjat!
"És miből gondolja ezt fedezni?"
Ha azt a penzt adna a nyugdijasoknak, amennyi penzt a jelenlegi kormany sajat maganak zsebretesz, akkor lehet hogy az EU-ban a magyar nyugdijasok lennenek a leggazdagabbak.
"Ha nem a Fidesz lesz kormányon megkapjuk az EU-s pénzeket."
És ők mit kérnek cserében?
"És ők mit kérnek cserében?"
Csatlakozást az EU-ügyészséghez. Hogy minden EU-pénz költés átlátható és nyomon követhető legyen. Meg a jogállamiság rendbetételét, visszaállítását. Ott van a 27 szupermérföldkő, amiből kb 10-et évek óta képtelen teljesíteni a mostani kormányzat. Miért is?
"Csatlakozást az EU-ügyészséghez. Hogy minden EU-pénz költés átlátható és nyomon követhető legyen."
Szóval azt kérik, hogy a nekünk járó pénzről, annak felhasználásáról úgy döntsünk, ahogy az nekik tetszik. Szóval ők mondják meg, hogy mire költsük. "Kicsit" beleszólnak a jogrendszerünkbe, és mindenbe. Csak egy "picike" szuverenitást kell feladni.
Biztos vagy benne, hogy ők a mi érdekeinket képviselik?
A migránsok, az LMBTQ, és egyéb agymenések a többség magyar érdekében állnak?
Ki nem szarja le az lmtbqt miközben nyomorog éhezik az ország? Húzhatjuk mi a fejünkre az elveket meg a NemZEthy baromságainkat miközben nincs jövőkép, szépen megvénülünk a mélyszegénységben,de örvendezzünk hogy mink" osztán megmondtuk a magunkét a zúniónak meg a mumus démon nyugatnak! Igaz hogy a vérnyomáscsökkentőre meg a pálinkára amivel bevesszük arra se lesz elég a nyugdíj de mink aztán kemény kis bógáncsok voltunk, folyamatosan a széllel szembe hugyoztunk! Migránsok? Nem teljesen mindegy, éppen ugyanannyi baj a c-kkel is !
Mondom ezt úgy, hogy nagyon sokáig a fideszre szavaztam! Én már belefáradtam hogy a nagy büdös semmiért harcoljunk.
"Ki nem szarja le az lmtbqt miközben nyomorog éhezik az ország?"
Ez egy veszett nagy csúsztatás, hogy nyomorog az ország. Egy réteg biztosan, de ők akár a fejünkre is állhatunk, akár végtelen pénzt is tolhatunk eléjük, nyomorogni fognak.
Akinek gyereke van, az nem szarja le az LMBTQ-t. Nem az LMBTQ emberekkel van a baj, hanem azzal, hogy sohasem elég és egyáltalán nem hiányzik az az elbarmolt propaganda idehaza is, ami külföldön van. Szóval felőlem azt csinálnak, amit akarnak, egymással, de az érzékenyítést felejtsük el.
"Migránsok? Nem teljesen mindegy, éppen ugyanannyi baj a c-kkel is!"
Ugyanannyi a baj velük is, de most van 1 egység C-nk, ráadásul ők is osztódással szaporodnak, velük is van éppen elég probléma, őket is el kell tartani, közbiztonság, stb, nem hiányzik még X egység M-is ennek a fejében, mert hasznunk az nem lesz belőle semmi, és akkor meg mi a túróért rontsuk tovább a közbiztonságot és mi a francért engedjük be őket ide, ha már egyébként is "nyomorog" az ország?! Már így is egy halom román "magyar" C átjött hozzánk és a keleti falvak kb élhetetlenek miattuk... Nem hiányoznak még az arabok is.
Szóval nekem nem mindegy. Kérnénk ezekről a témákról állásfoglalást MP-től, lehetőleg minél hamarabb, és akkor eldöntjük, hogy szavazzunk-e rá, vagy sem!
Annyit hallottam eddig, hogy egy "kis" szuverenitást feladna. Az európai ügyészség az nem kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!