Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberileg közülük melyik...

Emberileg közülük melyik politikus a legjobb?

Figyelt kérdés

Orbán, Gyurcsány és M Péterről mondanak legtöbbet az emberek. A követőik szerint ők az istenek és ők a legjobb emberek. Leginkább a Fideszesek szerint Orbán.

Gyurcsányról és Orbánról nem mondanám meg a való életben, hogy pontosan rossz emberek, de úgy tűnik nem jók mivel egy jó ember nem tenné így tönkre az országot, ők viszont ezt mégis megtették. Meg Gyurcsány eléggé lekezelő és erőszakos tud lenni a kritikusaival szemben. Petit is folyton támadja azért mert a bukott ligájával nem áll össze. A legtöbb Tiszás és ellenzéki (Nem DK) szavazó ezért kifejezetten rossznak tartják őket.

Viszont azok akik elhitték a Fidesznek, DK-nak és az Ő Hasznuknak azt, hogy Peti nőket bántalmaz ők meg róla gondolják sokan ugyanezt.

okt. 15. 22:56
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsány Ferenc
Márki Zay Péter
Orbán Viktor
Karácsony Gergely
Magyar Péter
Vona Gábor
Jakab Péter
Donáth Anna
Kovács Gergely
27 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%

Vicces, hogy pont egy olyan politikus maradt ki, aki emberileg 100-szor többet ér mint az itt felsoroltak.

[link]

okt. 16. 00:20
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
MZP moralisan a legnagyobb mindegyik kozul
okt. 16. 00:27
 3/21 anonim ***** válasza:
59%

toroczkai?

Kinek nem világos még, hogy a mh. a fidesz kamu ellenzéki pártja? Kb mint az lmp.

Azt hittem Hadházira gondolsz. Mert ő az egyetlen aki csinál is valamit.

okt. 16. 06:16
 4/21 anonim ***** válasza:
26%

Ezt csak azok mondják akik nem foglalkoznak a politikával.

Amúgy a DK kezdte el ezt az álhírt terjeszteni.

Én is majdnem benyaltam, csak elkezdtem utánanézni és rájöttem hogy átvégtak.

Annyit tudok mondani neked is, hogy ha zavar hogy átvágtak, akkor kezdj el tájékozódni.

okt. 16. 07:08
 5/21 anonim ***** válasza:
47%
Torockai Tucsek Kommunista Laci 0rbán embere. 0rbán parancsára nyújtotta be azt a törvénymódosítást, amivel megváltoztatták a fővárosi választási rendszert. Ez kinek az érdeke volt?
okt. 16. 07:16
 6/21 anonim ***** válasza:
35%
A felsoroltak politikusnak mind hitványak. Valószínűleg emberileg sem makulátlanok.
okt. 16. 07:25
 7/21 anonim ***** válasza:
32%

A magyar emberek érdeke volt, hogy egy arányosabb rendszer jött létre.

Nem kell egyből felvenni az alusapkát és összeesküvés elméleteket gyártani.

Sokszor pont ezzel vádoljátok a Mi Hazánkat, de ti a semmiből is ilyen hazug propagandát adtok elő.

Egyszerűen szánalmas.

okt. 16. 07:34
 8/21 anonim ***** válasza:
36%
Aha, de csak Budapesten, országosan nem lenne a magyar emberek érdeke, csak ahol erős az ellenzék. Tucsek Lacinak az m1-en megköszönték, hogy kúlturáltan tüntetnek, a fidesz propagandája kesztyűs kézzel bánik nagyon a Kommunista Mezőőr Mozgalommal.
okt. 16. 07:40
 9/21 anonim ***** válasza:
30%

Amit állítasz az köszönő viszonyba sincs a valóságba.

Javaslom tájékozódj, és akkor nem fogsz ennyi butaságot írni.

Ez a baj a propagandával, hogy agymosott embereket hoz létre...

okt. 16. 09:36
 10/21 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy vicces, hogy a Fidesz folyamatosan támadja és büntetni a mezőöröket, akik erről többször videóban beszámoltak.

Lehet látni, hogy az utolsó mondatod mennyire szembe megy a valósággal.

Szerintem, ha ne nem a propagandát olvasnál, hanem eléd tárulna a valóság, akkor seggre ülnél.

Sajnos ez nem fog megtörténni, mert az írásodból látszik, hogy nem racionálisan gondolkosz már, hanem a propagada az érzelmeidre hatott és a folyamat teljesen lezárult. A tapasztalataim alapján innen már nagyon kevés esély van arra, hogy visszafordítsuk az agymosást.

Ezért ezt csak leírom, de többet már nem szándékozom veled foglalkozni, mert kidobott idő.

okt. 16. 09:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!