Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberileg közülük melyik...

Emberileg közülük melyik politikus a legjobb?

Figyelt kérdés

Orbán, Gyurcsány és M Péterről mondanak legtöbbet az emberek. A követőik szerint ők az istenek és ők a legjobb emberek. Leginkább a Fideszesek szerint Orbán.

Gyurcsányról és Orbánról nem mondanám meg a való életben, hogy pontosan rossz emberek, de úgy tűnik nem jók mivel egy jó ember nem tenné így tönkre az országot, ők viszont ezt mégis megtették. Meg Gyurcsány eléggé lekezelő és erőszakos tud lenni a kritikusaival szemben. Petit is folyton támadja azért mert a bukott ligájával nem áll össze. A legtöbb Tiszás és ellenzéki (Nem DK) szavazó ezért kifejezetten rossznak tartják őket.

Viszont azok akik elhitték a Fidesznek, DK-nak és az Ő Hasznuknak azt, hogy Peti nőket bántalmaz ők meg róla gondolják sokan ugyanezt.

okt. 15. 22:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Kérlek szépen én tájékozódom innen is - onnan is, ellenzéki és fideszes propagandát, de még Tucseket is olvasom az x-en. Azért is tudom, hogy egy elmebeteg debillel van dolgunk, aki szerencsére csak egy örök 5%-os párt elnöke.
okt. 16. 10:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Azért nem tettem bele Toroczkait mert neonáci és mindenben hazudik.
okt. 16. 12:03
 13/21 anonim ***** válasza:
42%

Kiöntötték elétek ezt a propagandát és felzabáltátok, most meg jóllakottan ide-oda visszabüfögitek.

Kérlek, írd le hogy miért neonáci, és miben hazudik!

okt. 16. 12:14
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
Szóval megtudhattuk, hogy Toroczkai neonnáci és hazudik, persze a "reprezentatív" felmérésedre felkerült a parizeres bohóc, aki viszont bőven bizonyította, hogy emberileg egy nulla lehet, de politikusnak is hitvány, le is írta magát végleg, meg ott van még pár. Pl. Vona Gabcsi, Donáth.
okt. 16. 12:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Gondoltam megkérdezem a mesterséges intelligenciát is, hogy mennyire felel meg a valóságnak ez a neonácizás.

Hát semennyire sem, mivel az volt a válasz, hogy ez hamis állítás. A liberálisok fegyvere szokott lenni ez a tény ellenőrizgetés, de mikor őket kéred számon tény-ellenőrzéssel, akkor csak kussolnak, tovább hazudoznak, vagy személyeskednek.

Biztos vagyok benne, hogy nem lesz annyi gerinc a kérdezőbe, hogy bevallja hogy hazugságot állított és a propaganda áldozata lett.

okt. 16. 13:02
 16/21 anonim ***** válasza:
22%

Azért neonáci mert nem, hogy rasszista de olyan módon akarná integrálni a rossz rétegű romákat, hogy az nem csak a normális romák, de még a normális magyarok kárára is rá menni. Tehát ettől mindenki szenvedne, nem így kell integrálni őket És az úgysem fog sikerülni mert Kádár diktátorunknak sem sikerült. Ennél még MP terve is jobb, hogy megígérte nekik Hétesen, hogy megduplázza a családi pótlékot. Verekedősnek, verekedősek lesznek. De legalább elég lesz jobban a pénz arra, hogy ne szaporodjanak annyit, illetve kevesebb lesz a bűnöző köztük. És abban Toroczkai abban hazudik, hogy nemzeti magyar érdekeket néz, nem ő csak a saját érdekeit és régi már halott diktátorok érdekeit nézi, talán Orbánét is. De Toro az akkor is Orbán egy elkorcsulatabb változata lenne. Amúgy meg te vagy az aki mindig kussol amikor megmondják neked, hogy egy szánalom vagy vagy az MHM-ről leírják, hogy egy diktátor párt, mert az. És amit most én leírtam ezt is leírták többször is. Csak te túl buta vagy még ahhoz is, hogy megjegyezd!

A 14-est sem értem Vona, Jakab és Toro is Jobbikosok voltak és közülük egyértelműen Vonának van a legtöbb esze, politizál a legjobban és nem volt náci csak max normális fasiszta. Aki szidja a jóságos Vonát, de Torot meg támogatja annak sincs ki mind a négy kereke és látszik nem nemzeti pártot akar hatalmon látni. Mivel a régi jobbikot meg elárulod ami a legjobb nemzeti párt volt a 21-dik században MO-n. Vona a Jobbikot amúgy is anno 30%-ra vitte, Toro az MH-t meg 10%-ra sem tudja felvinni. A 2RK most fél százalékot kapott, új párt és most van egy Tisza, másrészt azóta a pártja folyamatosan erősödik és ha a Tisza eltűnik biztos, hogy be is előzi az MH-t a 2RK.

Jakab pedig jogos én se bírom, de ő sokkal kevesebbet hazudik a nemzetisègéről mint Toro. Vagyis sokkal nemzetibb. Toroczkai helyett még rá is szívesebben szavazok.

Amúgy Hadházy tudom már nem párt elnök de valóban a listára kerülhetett volna. De amúgy a listáról Vona vagy Karácsony a legjobb szerintem. Donáth viszont tényleg gáz, liberális de mégis agresszív.

okt. 16. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:

1. Nem rasszista

2. Jelenleg van olyan probléma, ami a normális romák és magyar emberek kárára történik. Ezt akarja megszüntetni. A mondatot ezért értelmetlen.

3. Nekem nem írtál soha semmit.

4. Amit írsz az fikció, nincs valóságalapja. A tényekkel köszönő viszonyba sincsen. Ettől lehet ez a véleményed, csak úgy fogalmazzad meg, ne úgy mintha ezek tények lennének.

5. Jakab mint nemzeti.... Ekkor jöttem rá, hogy értelmi fogyatékos lehetsz...

6. Vona is mint nemzeti... Erre már nem is írok semmit.

Figyelj én veled még biztosan nem találkoztam, mert aki ennyire durván el van szakadva a valóságtól, arra emlékezni szoktam :)

okt. 16. 14:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Előbújtál kérdező?

Reagálj már kérlek a 15-ös hozzászólásra ;)

Most kiderül, hogy milyen ember vagy.

okt. 16. 14:27
 19/21 A kérdező kommentje:
Nagyjából egyet értek a 16-al!
okt. 16. 16:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Akik Toroczkaira azt merik mondani, hogy nemzeti és jó politikus, de Vonára nem azok egy buta, primitív, hazaárulók. És nem egyáltalán nem nemzetiek. Az egy dolog, hogy 18-ban ott hagyta a politikát, Toro meg diktatúrát csinálna az országból. De azt mondjátok meg MH-sok, mi bajotok Vonával ezen kívűl? Amikor sokkal jobban csinál/csinált mindent mint Toro.
okt. 17. 12:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!