Ön megbánta, hogy a Fideszre szavazott? Csak az írjon, aki rájuk szavazott
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 12:04
41/42 anonim válasza:
Off: Kamumail: igazából végig se olvastam ,hogy mit írsz, az már elég síknak tűnik nekem aki behülyéz mindenkit aki nem azt gondolja amit ő, ráadásul a te összes válaszod haszontalan, nem a kérdésre válaszoltál, ráadásul benne volt a kérdésben, hogy neked:kuss.
42/42 anonim válasza:
Mindenkinek kösz a 0%-ot, magatokat minősítitek vele.
Kíváncsi vagyok, van-e akár egy is közületek, aki képes megindokolni azt, miért is vagyok ennyire lepontozásra érdemes? Ha az off miatt, akkor nem értem, hogy pl. Kamumail, akivel vitázom, miért áll jobban, mint én.
Ha azért, mert "hülyeségeket írok", akkor pedig imádnám, ha indokolnátok is, mivel, és miért nem értetek egyet.
Tulajdonképpen mindegy is. Nem a százalékomat sajnálom, hanem azt, hogy ilyen mentalitású emberek szavazatai döntik el négyévente többek között a gyerekem jövőjét is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!