Ön megbánta, hogy a Fideszre szavazott? Csak az írjon, aki rájuk szavazott
Nagyon szánalmas, hogy meg lett kérve, hogy csak azok írjanak, akik valóban a Fideszre szavaztak, erre idejön Kamumail, meg a hasonlók, és engem, aki a kérdésre válaszoltam, lepontoznak, de azok, akiknek nem is kellett volna válaszolni, 70% felett vannak. Nagyon jellemző...
15:34-nek:
Nem nyaltam, és nem is fogok nyalni senkinek, kösz az épületes hozzászólást, a továbbiakban megkímélhetsz attól, hogy rám pazarolj hozzászólást.
12:32, Kamumail:
Tudom, hogy az MSZP alatt is volt moratórium. Nekik, ha nem baj, nem leszek hálás. Többek közt miattuk szorultam rá...
Egyébként várom az egykulcsos adót, meg a családi kedvezményeket, mert az biztos, hogy ha semmi nem történik, akkor a családom csődbe megy. Mielőtt belekötnétek a netembe, közlöm, hogy wifi, és nem az enyém, hanem a szomszédé. A laptopom meg 6 éves, használtan vettük 2 éve...
8 éve sem dolgoztam rosszabbul, mint azelőtt, se nem kevesebbet. 10 éve mégis meg tudtam élni, ma meg már örülök, ha enni van mit. Lényegtelen, mert magánügy. Egy biztos. A Fidesz idején jól éltem, ma meg már nem tudom fizetni a számláimat, mert alig marad a zsebemben valami. Nem vettem fel hiteleket, nem lettem rosszabb ember. De a pénzem már semmire sem elég... Azt még nem tudom elmondani, hogy máris jobban élek, de ha más nem, a lelkemnek jól esik, hogy végre nem csak rajtam akarják bevasalni a nemlétező pénzemet is, hanem végre a "nagyok" is fizetnek majd. Ha minden jól megy, jövőre már kézzelfoghatóan jobban fogok keresni, vagy ha nem, hát több marad a zsebemben...
"szomorú hogy aki már jobban keres azt ki kell nézni. adja neked a fizetését vagy mi? ő mit tehet arról hogy több a fizetése mint neked? tudod ha több pénz marad akkor többet is költ az ember, így növelve a gazdaságot."
ha lenne eszed, akkor megértenéd, hogy nem az a bajunk, hogy valaki többet kap, hanem az, hogy ő most többet kap, de a szegényebb kevesebbet, ergó a szegénytől elveszik, odaadják a gazdagnak.
de hogy a korlátolt agyad is megértse, levezetem.
gazdag kap kedvezményt, így sok sok plusz pénzt.
szegénytől elveszik adójóváírást, 10-15k Ft-ot. havonta, tudom neked zsebpénz.
elveszik a magánynyugdíj zsét
elveszik sokaktól a végkielégítést 98%-os adó formájában, bár ez utóbbi talán meghiúsul.
hát kb ez a gond. Tudod akkor kéne adakozni a kormánynak amikor van rá keret, főleg, hogy olyanoknak osztogatnak akik nem szorulnak rá. ez gyökérség.
"Leiah válasza:"
beírtam, mert kérdeztem, hogy miről is hablatyoltok. Ha valaki hülyeséget beszél, akkor azt hiszem jogom rákérdezni, hogy mi is jár a fejében, ez mást is érdekel, a kérdezőt is.
a szánalmas te vagy, bár inkább simán hülye. ha meg se szólaltál volna többet, akkor nem égtél volna ekkorát.
először a fidesznek adsz hálát a lakásod miatt, a monatórium miatt, utána elismered, hogy korábban is volt, de még neked áll feljebb.
mszp miatt szorultál rá? szerintem hülye vagy. az mszp és egyik párt se kényszerített rá, hogy hitelt hitelre halmozz. de azért kifejthetnéd, hogy miért ők a főhibásak.
várod az egykulcsos adót? tekintettel arra, hogy kilakoltatás szélén állsz, ergó adós vagy, ergó nem keresel sokat, ez így téged nem érint pozitívan, sőt ha idáig kaptál adójóváírást, akkor kevesebb pénzt fogsz kapni. Majd fogd azt is az emeszpére.
fidesz idején jól éltél ez nem a fideszt minősíti.
rajtad fogjék bevasalni, többet és többet, csak nem hiszel nekünk.
majd hinni fogsz később. tudod pont te vagy akit nem fogok sajnálni amikor földönfutó lesz. meg fogod érdemelni ahogy sok fideszes társad. nem nem azért mert "fideszes" vagy, hanem a hülyeségedért, meg amiért csak gyűlöletből szavaztál. nem ésszel.
azért az utolsó mondatod überel mindent:
"Ha minden jól megy, jövőre már kézzelfoghatóan jobban fogok keresni, vagy ha nem, hát több marad a zsebemben..."
Kamumail 22:42:
Oda volt írva, hogy "csak az írjon, aki rájuk (Fideszre) szavazott". Ha nem tudsz szöveget értelmezni, sajnálom, ezért ne én legyek már a hülye. A válaszod minimum nem hasznos a kérdés szempontjából, de hát tudjuk, hogy MSZP-sként most nagy divat a lájkolás...
Ha Fidesz idején jobban éltem, az ugye nem a Fidesz érdeme, de ha az MSZP alatt nem tudtam már megélni a fizetésemből, az sem az MSZP hibája. Ekkora vaslogikával akkor végül is szerinted teljesen mindegy, kire szavazunk. Akkor miért is vagy úgy felháborodva?
Nem az MSZP mondta, hogy vegyek fel hitelt, való igaz. Ők csak engedték, hogy a gáz, a víz, a villanyszámla az egekig emelkedjen úgy, hogy mellette a fizetésem értéke csak romlott. Gyurcsány minden egyes nyilatkozatával felsrófolta a svájci frank árfolyamát (és mindig éppen az aktuális törlesztőm befizetése előtti nap nyitotta ki a száját), akkor senki nem kárhoztatta érte. A Fidesz csak egyszer csinált hasonlót, akkor ettől volt hangos az összes baloldali hírportál.
Nevetséges, ahogy még mindig véded a leszerepelt pártodat. Akkoriban valahogy nem volt köztetek egyetlen ekkora jóstehetség sem, akkoriban nem vertétek a melleteket, hogy megvédjétek a szegényeket. A válságot kezelni sem akarta a szeretett pártod, a létét is tagadta az első időszakban, de hát tudjuk, az MSZP-ben nem a valóság számít, hanem az, hogy hogyan tálalják azt a valóságot a nagyközönségnek. Ha Gyurcsány szerint nincs válság, akkor nincs is! A Fideszt nevezitek a gazdagok pártjának, miközben már azt se tudjátok, hány eljárás van jelenleg folyamatban az MSZP-s politikusok sikkasztásai, végkielégítései miatt. Ők aztán baromi szolidárisak. Egymással szemben. Pont.
Én ennél már nem lehetek nagyobb földönfutó. Nekem hiába vijjogsz, nincsen vesztenivalóm. Nem a mostani Fidesz alatt szegényedtem el, hanem a szeretett Gyurcsányod idején. Az alatt a 8 év alatt valóban bekövetkezett velem mindaz, amiről írsz.
Nem az érdekel, hogy konkrétan hány ezer a fizetésem, hanem az, hogy abból az akárhány ezerből mit tudok kifizetni. Nem a kisnyugdíjas vagyok, aki áldja az MSZP-t a havi plusz párezeréért, és aztán fel sem tűnik neki, hogy dupla annyit fizet ki a rezsire, a kenyérre, mint régen... Különben pedig van gyerekem, és még szeretnék is, tehát nem hiszem, hogy rosszabbul fogok járni. Majd nyissunk erről jövőre új vitát.
Egyébként tévedsz.- Én - veletek ellentétben - nem rettegésből szoktam szavazni ("nehogy jöjjön Orbán királysága"), hanem az értékrendem szerint. Abba pedig nem fér bele sem a "k*rvaország", sem a sikkasztások, sem pedig a meghamisított gazdasági mutatók.
Személyeskedhetsz, lehülyézhetsz, ettől sem én leszek a kevesebb. Ha szerinted az a kormány végezte jól a dolgát, amelyik először a hozzánemértése miatt hagyta elszállni a gazdaságot, majd az így kialakult hiányt megpróbálta behajtani az állampolgárokon (gazdagon, szegényen egyaránt, és bármi áron), akkor szerintem nem velem van a baj. Tudod, nekem a fő problémát nem csak a hitelem jelenti, hanem az elcsúszott rezsim, meg az üres hűtőm. Mindez pedig úgy, hogy közben még dolgoztam is, csak éppen keresni nem kerestem semmit. Nekem olyan kormány kell, amelyik munkahelyet teremt, segít vállalkozni, és nem csak papíron "szolidáris". Az MSZP-től a 8 év alatt csak szép szavakat kaptam, miközben az életem egyre jobban lecsúszott. A moratóriumról pedig csak annyit, hogy nem sokra megyek vele, ha ugyanúgy nem tudok a banknak továbbra sem fizetni, mert nincsen miből. Akkor valóban csak haladékot kapok, de a problémám ettől még nem oldódik meg. A probléma akkor szűnik meg, ha közben sikerül annyit keresnie a családomnak, hogy fussa a törlesztőre. Vagy ha árverezik a lakást, legalább a végén ne üres fenékkel kerüljek ki belőle. (Pláne ne még én maradjak adós.) Ezt pedig már mind a Fidesznek köszönhetem, hogy nem fordulhat elő.
Mindegy, neked biztosan sokkal jobb életed volt az MSZP alatt. Majd adj ki egy könyvet, hogy hogyan kell az ő kormányzásukat túlélni. Szerintem bestseller lenne, rövid idő alatt.
"Oda volt írva, hogy "csak az írjon, aki rájuk (Fideszre) szavazott". Ha nem tudsz szöveget értelmezni, sajnálom, ezért ne én legyek már a hülye. A válaszod minimum nem hasznos a kérdés szempontjából, de hát tudjuk, hogy MSZP-sként most nagy divat a lájkolás... "
a kérdéshez nem volt odaírva, hogy részletezzed a hülyeségeket, hogy miért nem bántad meg, már ha szó szerint értelmezzük a kérdést.
a vicc, hogy ahelyett, hogy válaszoltatok volna a kérdéseimre amiket jogosan felvetettem, nem válaszoltok, inkább tereltek, vagyis te.
teljesen jól végig tudnám vezetni meg elemezni amiket itt írtál, csöpög az ellentmondásoktól a gyűlölettől és a lelki szegénységtől, kezdve azzal, hogy le-mszps-ezel. Tipikus fideszbirka módszer, hogy aki nem fideszes az szoci. mondanám, hogy szánalmas vagy, de nem ismétlem magam inkább.
csöpögsz a gyűlölettől de még te akarsz leugatni, hogy mi szavazunk fidesz ellen. én senki ellen nem szavaztam, én program mellett párt mellett szavaztam, de nyugi ez neked magas.
a gyerekedet meg sajnálom, szar élete lesz a hülye anyja miatt (is). mellesleg felelősségvállalás első pontja, hogy nem vállalunk gyereket ha nem tudjuk eltartani, kivéve ha cigány vagy.
Kamumail 11:40:
Köszönöm, most szépen jellemezted magad a személyeskedéseddel, helyettem is.
"teljesen jól végig tudnám vezetni meg elemezni amiket itt írtál"
...de persze nem teszed, mert fröcsögni könnyebb. Nem vagyok meglepve.
Az, hogy nem ölettem meg a magzatomat, azt persze, hogy nem érti meg az, aki nem képes emberekben, családokban, csak pénzben gondolkodni. Szerinted ott kezdődik a felelősségvállalás, hogy én anyagi okokból kikapartatom a legnagyobb kincsemet. Bravó. Mellesleg a nagy szolidaritásoddal még fajgyűlölő is vagy, vígan cigányozol. Ilyen egy igazi, harcos baloldali. :)
Nincs hozzád több mondanivalóm, élmény volt a társalgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!