Ön megbánta, hogy a Fideszre szavazott? Csak az írjon, aki rájuk szavazott
"A Fidesz sohasem a gazdagoknak hanem a dolgozó családosoknak kedvezett. Ezért is hőbörögnek mindig a nyugdíjasok."
mit tett a dolgozó szegényekért? (az adójóváírás eltörlésén kívül)
Kamumail,ezek úgysem értik meg!Ha a királyúr azt mondja,hogy a szegényeket támogatja,akkor ha megbünteti őket is támogatja!
Családi pótlék eltörlését is visszavonták a gazdagoktól!
A harmadik válaszoló majdnem annyival kap többet,mint amennyit én keresek!
igen én megbántam, hogy volt aki rá szavazott!
és nem szavaztam rájuk :D
Nem bántam meg, bár csak részben szavaztam a Fideszre. A győzelemben biztos voltam a 2/3-ot elkerültem volna, ha rajtam múlik.
Viszont a négy indulóból az egyetlen elképzelhető kormánypárt volt. MSZP-ből, illetve a balliberális aljadékból köszönöm, lehetőleg soha többet nem kérek. Ezzel elfeleztük, Vágó úr. A Jobbikkal nagyon sok dologban egyet tudok érteni, de a véleményem az, hogy igenis kellenek a parlamentbe olyanok, akik nyíltan mernek tabutémákról beszélni, és ahogy a parlamenti megnyilvánulásaikat nézem többnyire intelligensen és kultúráltan teszik ezt. De kormányzásra felkészületlenek. MÉG.
"Kérdező: Én például nem vagyok éppen a "gazdag" kategória, mégis jobb az életem, mióta Fidesz kormányunk van."
Akkor te jó sok segget kinyalsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!