Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ellenzéki párt,...

Van olyan ellenzéki párt, amelyik nem fikázza az egyházakat?

Figyelt kérdés
Ha valakinek fontos a keresztény hit és az egyházak méltóságának tisztelete, az találhat magának olyan pártot az ellenzéki térfélen, ahol nem páros lábbal rúgnak bele ezekbe mindig? Én sokszor azt látom, hogy az ellenzéki szavazók a kormánypártiakat megszégyenítő módon kelnek ki ellenük a fórumokon.

okt. 11. 13:14
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

#49 "Mért nem tetszenek Jézus Krisztus szavai? Mért nem követed őket?"

Mert nem vagyok hülye hogy kivájjam a szemem csak azért mert ránéztem egy nő seggére.

"Ha pedig a te jobb szemed megbotránkoztat téged, vájd ki azt, és vesd el magadtól, mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék. Mt 18,8.9; Mk 9,43.47; Kol 3,5"

okt. 13. 17:30
 52/53 anonim ***** válasza:
#49 Miért nem tudod helyesen leírni a "miért" szót?
okt. 13. 17:30
 53/53 anonim ***** válasza:
Megszokás, és sajnos írás közben nem figyelek annyira a helyesírásra. Azért javítom, ha valamit rosszul írok, de sajnos néha így is van benne hiba. Bocsi, igazából engem nem zavart, nem a helyesírás a lényeg, hanem a mondanivaló. Néhány hiba miatt nem jó dolog leállni a nyelvtani hibákon, a mondanivalót figyelmen kívül hagyva. Ha nyilvánvaló, hogy mit akar Isten, vagy mit mond Jézus Krisztus, és a szavai követése mennyire lényeges, arra mindig figyelj. És hogy mit nem értek? Igazából nem írtál sokat, csak néhány sort, de így sem egyértelmű, hogy a támogatást, vagy a támogatás jogát akarod-e betiltani, mert én úgy látom, hogy te ezeket kevered, talán azért, mert nem értesz hozzá, vagy mert szándékosan a kettő közül mindig azt mondod, amelyikkel jobban jársz. Úgy látom, mintha őszinte mondatod még nem lett volna, azon kívül, hogy utálod a keresztényeket, és hogy valóban, mégis csak szeretnéd, vagy nem bánnád, ha megszünnének. Ezt mondtam az elején, hogy ti ezt akarjátok, valamiért nem láttad be, pedig nyilván, aki meg akarja szüntetni valaminek a támogatását, vagy a jogát, hogy támogatni lehessen, azt nem szereti. És aki nem szereti Jézus Krisztus szavait, az akármit mond, be is akarja majd szüntetni az egyházat. Mert aki Jézus Krisztus szavait nem szereti, az jobb ember nem lehet. Sok kérdésem volt így közben, amikre valamiért nem válaszoltál, és szerintem az is nyilvánvaló, hogy mit nem értek, de valamiért nem fogalmaztál érthetően egyiknél sem. Isten nem szereti a hazug, tombolni akaró embereket, és ezek a politikába sem valók.
okt. 13. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!