Van olyan ellenzéki párt, amelyik nem fikázza az egyházakat?
Figyelt kérdés
Ha valakinek fontos a keresztény hit és az egyházak méltóságának tisztelete, az találhat magának olyan pártot az ellenzéki térfélen, ahol nem páros lábbal rúgnak bele ezekbe mindig? Én sokszor azt látom, hogy az ellenzéki szavazók a kormánypártiakat megszégyenítő módon kelnek ki ellenük a fórumokon.okt. 11. 13:14
41/53 anonim válasza:
A liberálisok ne gúnyolódjanak, meg tartsák magukba a véleményük, ha vallásossal találkoznak, mert ők a vallásukat követik. Elvileg elfogadóak. Ne bántsák a keresztényeket, a kereszténység békés vallás. Ne akarjátok ráerőltetni saját dolgaitok, mert sokaknak szenvedés pasikat csókolózva látni. A keresztények hite nem is engedi. A keresztények meg legyenek türelmesek, csak a paráznaságért, és a drogokért szóljanak, vagy az erőszakárt, a liberálisokkal szemben, ha az nyiltan történik. Többi téren úgy álljatok hozzájuk, mint a többi emberhez, és remélhetőleg nem fognak akkor megsértődni a liberálisok. Ami békés, azt ne zavarják meg erőszakkal, az nem keresztényhez méltó. Inkább tanítassák keresztény vallásra a gyerekeiket, és hogy kerüljék a rosszat, a drogokat, mert ezek tényleg rosszak. Nem kell betiltani a liberálisokat sem. Végülis most sincs betiltva. Legyetek egymással elfogadóak. Ez a lényege.
43/53 anonim válasza:
Én korrekten írtam, mondtam, hogy egy demokráciában nincs joga senkinek betiltani békés dolgokat. Ez így is van. Nem tudom te mit akarsz, de az nem demokrácia, amit ti akartok. Én leírtam, hogy a keresztények, és a liberálisok éljenek együtt békében. Az, aki meg akarja szüntetni a másikat, pedig békés, azt nem mondanám sem jónak, sem demokráciának, sem igazságosnak. Ha nem elég, hogy az ember lehet liberális, és felvonulhat, anélkül, hogy bántanák, vagy a keresztények szólnának érte, akkor a liberálisokkal van a gond. Ha nem elég, hogy lehet az ember liberális, mert még a békés vallásokat is meg akarják szüntetni, akkor a liberalizmus maga az antikrisztus!!
44/53 anonim válasza:
Nem is kell beszüntetni. Elég, ha az állami támogatásokat megvonjuk az egyházaktól. Aki finanszírozni akarja őket, finanszírozza saját zsebből.
45/53 anonim válasza:
A Prideot is minden évben meg tudják rendezni állami támogatás nélkül. És ez így van jól. Nyugodtan oldják meg az egyházak is. Fizessék ki a hívek, csak vannak köztük vagyonosak is
46/53 anonim válasza:
Az államnak van joga támogatnia az egyházakat. Ha a támogatást meg is vonnátok, de a jogot, hogy támogatva lehessenek, azt nem szabad. Ha a jogot is meg akarjátok szüntetni, akkor ti akartok diktatúrát. A politikának nem a dühöngés, a tombolás, a bosszú színterének kéne lennie. Aki ezt akarja, az menjen el sportolni. Lehetőleg valami olyat válasszon, ahol normális ember nem sérül meg, és ahol ki tudja mozogni magát. Csak ne olyat válasszon, ahol tombol, mert csak még betegebbé, még jobban a tombolás felé vezetné az illetőt. Békét, szeretetet, boldogságot, csak Isten tud adni. Egy sima felvonulás nem olyan, mint egy országos egyház, sok templommal, ami sokkal jobb, szebb, és hatalmasabb értéket képvisel. Te ezt az értéket nem akarod, hogy támogassa az állam, pedig egy értéket tisztelő ember ilyet nem akar. De a hívek is csinálhatnának felvonulást, saját maguk, ahogy a liberálisok is, azt nem lenne muszáj támogatni.
47/53 anonim válasza:
Joga van támogatni, meg mindenkinek joga van ezzel egyet nem érteni.
48/53 anonim válasza:
A támogatással, de a támogatás jogát nem veheted el. Mért akarod a támogatás jogát megszüntetni? Nem rossz dologról van szó, hanem jó dologról. Értéket képvisel, és sokan mennek templomokba. Aki megakarja szüntetni valaminek a támogatását, egy jó dolognak, az nem jó, hiszen a jó dolgokat kell támogatni. Aki a támogatás jogát is, meg akarja szüntetni, az magát az adott dolgot is meg akarja szüntetni. Mért mondjátok, hogy nem? Az egyház így sem valami erős. Még arra is képtelenek, külső hatás nélkül, hogy felvonuljanak ők is, igaz, Isten dicsőítésére a legjobb a templom, a mai világban. De ettől függetlenül nem kéne bezárkózniuk a templomba, ők is büszkék lehetnének Istenre, és arra, ami a kereszténység lényege. Nem csak a liberálisoknak kéne felvonulniuk, és hirdetni a sok tévtanítást, hanem a keresztények is felvonulhatnának, mert jó dologban hisznek, és jó dolgot tanítanának. Nem tudom, hogy mért jó, sok, több ezer félmeztelen ember, akik egymás neméhez vonzódnak, és azt mért kéne szeretni. Mégis, van joguk hozzá, mert sajnos megengedik nekik. Pedig ez ellen aztán tényleg lehetne tiltakozni. Úgy utólag azért azt visszavonom, hogy a liberálisok, és a keresztények viseljék el egymást. Több ezer félmeztelen, egymás neméhez vonzódó tömeget nem lehet, és nem is szabad szeretni. Akinek az ilyen liberális tömeg szép, és jó, azzal nagy baj van. Egy kereszténynek ezt nem szabad jónak tartania, és elleneznie kell, igaz, nem szabad a kereszténeknek sem büntetniük, vagy szitkozódniuk. Ahogy ti liberálisok is csak szidni, és gúnyolni tudjátok a keresztényeket, és csak annak örültök, ha emberek meztelenül vonulnak fel, és egymás neméhez vonzódnak, nektek sem kéne ennek örülni. Pedig sajnos ez a liberalizmus lényege, az ilyen borzalmak. A kereszténységet, ami viszont jó, azt meg tiltani akarjátok.
49/53 anonim válasza:
Mért nem tetszenek Jézus Krisztus szavai? Mért nem követed őket? Mért akarod őket betiltani? Ha a kereszténység támogatására a jogot be akarod tiltani, és azt akarod, hogy a keresztények nyiltan nem hangoztassák a kereszténység lényegét, akkor azzal Jézus Krisztus szavait is be akarod tiltani. Nem tilthatod be őket, ezek miatt működik minden. Mért a rosszat akarod támogatni, és a jót, Jézus Krisztus szavait, ami a kereszténység lényege, mért támadod?
50/53 anonim válasza:
Mit nem fogsz fel azon, amit mér korábban leírtam? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!