Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ellenzéki párt,...

Van olyan ellenzéki párt, amelyik nem fikázza az egyházakat?

Figyelt kérdés
Ha valakinek fontos a keresztény hit és az egyházak méltóságának tisztelete, az találhat magának olyan pártot az ellenzéki térfélen, ahol nem páros lábbal rúgnak bele ezekbe mindig? Én sokszor azt látom, hogy az ellenzéki szavazók a kormánypártiakat megszégyenítő módon kelnek ki ellenük a fórumokon.

okt. 11. 13:14
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
0%
A kormány nem irányítja az egyházat, csak támogatja. Semmi használhatót nem tudtok, ami bizonyítaná, hogy államosítva vannak az egyházak. De ha úgy is van, akkor is, legalább támogatásokat kap az egyház. Arról nem a kereszténység tehet, ha néhány pap úgy viselkedik, mint néhány liberális. És arról sem tehet a kereszténység, ha ti ok nélkül támadjátok. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
okt. 11. 18:11
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem is a keresztényéget támadják, hanem az egyházakat.
okt. 11. 18:14
 13/53 anonim ***** válasza:
55%
Meg Istent, és a keresztényeket.
okt. 11. 18:15
 14/53 Sindelar ***** válasza:
100%
Ha valakinek nem tetszik isten vagy a kereszténység, egy demokratikus országban tudomásul kell venniük azoknak is, akiknek meg tetszik. Ez van. Ez nem a középkor. Le kell nyelned a békát.
okt. 11. 18:21
 15/53 anonim ***** válasza:
0%
De nem szabad azt elfogadni, hogy ti meg akarjátok szüntetni a kereszténységet. A vezetőknek meg kell adni a tiszteletet, még ha ellenzékiek is. De Isten akarata, hogy legyen kereszténység, és egy hívő őt szolgálja.
okt. 11. 20:21
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Ki akarja a kereszténységet megszüntetni? Valami forrás erről? Nincs ilyen. A kereszténységet meg el lehet ítélni, mindenkinek szíve-joga.
okt. 11. 20:23
 17/53 anonim ***** válasza:
0%
Ha te elítéled, az nem azt jelenti, hogy megszüntetnéd? Nem te kaptál felpontozást a többiektől? Akkor mért mondod, hogy nem akarjátok megszüntetni? Amit akartok, az pont a megszüntetése. És amelyikőtök meg nem akarja, az is rátok fog hallgatni, mert egy nemhívő nem fog ellenkezni, ha esetleg meg akarnátok szüntetni. A kereszténység Jézus Krisztus szavai, nagy hibát követ el, aki elítéli. Elítélni azokat kéne, akik kereszténynek mondják magukat, de papként inkább bűnözők csak. Nem sok ilyen van, de sajnos van.
okt. 11. 20:41
 18/53 anonim ***** válasza:
0%
Mért akartok linkelt bizonyítékot a dolgokról? Én nem politikáról beszélek, hanem csak a kereszténység megszüntetésére irányuló vágyaitokról. Engem nem érdekel a politika. Nem akarok beleszólni. Én csak a kereszténységet védem. Aki meg akarja szüntetni, az már politizál. Meg akarjátok szüntetni a kereszténységet, és nekem keresztényként kötelességem megvédeni. Nem tehetek mást, és nem is akarok. Istent szolgálom. Én nem másba akarok beleszólni, hanem kereszténynek kell lennem, én nem támadok senkit, csak kiállok a kereszténységért, és Jézus Krisztus szavaiért, mert azok nélkül nem lehet működő társadalmat alkotni. A Mennyországba is csak Jézus Krisztus által lehet eljutni.
okt. 11. 20:55
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

"Ha te elítéled, az nem azt jelenti, hogy megszüntetnéd?"

Nem. Az elítélés még nem jelent megszűntetést. És még csak olyasmit sem írtm, hogy elítéléném. Hanem azt, hogy egy demokráciában el kell fogadni azt is, ha valaki nem szereti a kereszténységet. Mindenkinek joga van támogatni a kereszténységet és nem érteni egyet vele.

okt. 11. 21:10
 20/53 anonim ***** válasza:
Aki nem ért egyet vele, az megszüntetné. Ha a kormánynak joga van támogatni, akkor mi a baj vele? Akinek nincs baja a kereszténységgel, az nem akarná megszüntetni, és nem akarná, hogy ne legyen támogatása, hanem elég lenne, ha azt a néhány liberális ellenzékit, aki papnak öltözve sok rosszat elkövet, azt ne engedjék többet papnak. Elvileg nincs bajotok a kereszténységgel, csak a rossz emberekkel van bajotok, mégis, a kereszténységet akarjátok megszüntetni, a liberális bűnözőkkel nincs bajotok.
okt. 11. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!