Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk miért konteós?...

A Mi Hazánk miért konteós? Van rá bizonyíték?

Figyelt kérdés

Páran azt mondják "kOnTeÓs" pedig 1 konteót se állított a Mi Hazánk tudomásom szerint! Szóval felteszem a kérdést: mi a konteó? Linkeljétek be mert érdekelne. Volt aki azt írta

"Mert szerintük a zs!dók irányítják a világot" de ilyen kijelentés tudtommal egyszer sem hangzott el csak olyan hogy 1 nagy cégnél elmondták hogy ki zs!dó származású ami meg tény, olyan minthogy Szoboszlai a liverpool játékosa magyar származású. Ez sem konteó, vagy igen?

A másik válasz amit láttam interneten "bilderberg csoport" de ez sem konteó mert hivatalosan is létezik a bilderberg csoport 1954 óta, tehát olyan mint mondjuk a NATO vagy az EU, az is konteó ha azt mondom hogy létezik az Európai Unió?

Várom a válaszotokat és bizonyítékokat hogy miért konteós a Mi Hazánk mert érdekel engem a téma, köszönöm előre mindenki válaszát!

okt. 10. 16:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

A világ egy vezető IT cégénél dolgozol mérnökként, az IQ-d top 1%, és képtelen vagy beírni a keresőbe, hogy Polgar Judit vs Magnus Carlsen record? Chessrecord.com

Mensa tag vagyok különben. Annyira érdekes látni, hogy hiába a magas IQ, nem mindenki képes vele átlátni a világ működését. Bár jobban belegondolva, valószínűleg átlátod te is, csak nem egy világot nézünk. Te látod a saját világod, és én is a sajátom. Minden bizonnyal más körülmények között, más ingerekkel nőttünk fel, mások a tapasztalataink, ezért más következtetéseket vontunk le. Belőlem lett egy nemzeti radikális állítólagos nőgyűlölő, belőled meg egy snowflake nerd.

okt. 12. 23:32
 32/35 anonim ***** válasza:

"és képtelen vagy beírni a keresőbe, hogy Polgar Judit vs Magnus Carlsen record? Chessrecord.com"

Beírtam, csak még mindig nincs egy tucat verseny adat, amit ígértél. Hm, csak nem hazudott itt valaki?!

"Annyira érdekes látni, hogy hiába a magas IQ, nem mindenki képes vele átlátni a világ működését."

Egyetértek. Kb. 5 komment kellett, hogy elkezdj magadnak ellent mondani.

"Te látod a saját világod, és én is a sajátom. "

Egy kis kiegészítés ehhez.

Te látod a saját világod, én látom a valóvilágot.

"Belőlem lett egy nemzeti radikális állítólagos nőgyűlölő, belőled meg egy snowflake nerd."

Bocs, így már értem, hogy miért mondtál magadnak ilyen gyorsan ellent. A fasisztákkal ez előfordul.

Egyébként azért, mert veled ellentétben valaki tud olvasni, még nem lesz automatikusan "snowflake nerd". Azért ma már az olvasásnak elég alapnak kellene lennie.

okt. 12. 23:49
 33/35 anonim ***** válasza:

Valóvilágot? Akkor már értem, miért vagy ilyen XD

Ha beírtad, és nem találtad meg, akkor tényleg menthetetlen vagy. Egy híres kádvlogger azt mondta egyszer, hogy "A Google-t pont az ilyen hülyéknek találták fel. Életemben nem használtam Google-t, mert eleve tudom, hogy mit keresek..."

De nyilván én nem tudok olvasni, a szövegértés valóban egy krva nehéz feladat :DDDD

Különben miben mondtam magamnak ellent? Az elején azt feltételeztem, hogy nő vagy, de bevallottad, hogy férfi, én meg ezt elhiszem. Húha, most aztán szembeköptem magam :D

okt. 13. 00:18
 34/35 anonim ***** válasza:

"Különben meg azt írtam, hogy okosabb ember"

Így is hülyeség, mert a nagyobb agy az emberek között sem jelent automatikusan nagyobb okosságot.

"Különben meg Polgár sehol nem volt az igazi nagyágyúkkal szemben"

Tehát szerinted világbajnokjelöltek tornáján részt venni nem nagyágyúság :D

Nem csodálkozok, hogy a mi hazánkosokat a hülyeséggel azonosítják.

okt. 13. 03:23
 35/35 anonim ***** válasza:
:)
okt. 13. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!