A Mi Hazánk miért konteós? Van rá bizonyíték?
Páran azt mondják "kOnTeÓs" pedig 1 konteót se állított a Mi Hazánk tudomásom szerint! Szóval felteszem a kérdést: mi a konteó? Linkeljétek be mert érdekelne. Volt aki azt írta
"Mert szerintük a zs!dók irányítják a világot" de ilyen kijelentés tudtommal egyszer sem hangzott el csak olyan hogy 1 nagy cégnél elmondták hogy ki zs!dó származású ami meg tény, olyan minthogy Szoboszlai a liverpool játékosa magyar származású. Ez sem konteó, vagy igen?
A másik válasz amit láttam interneten "bilderberg csoport" de ez sem konteó mert hivatalosan is létezik a bilderberg csoport 1954 óta, tehát olyan mint mondjuk a NATO vagy az EU, az is konteó ha azt mondom hogy létezik az Európai Unió?
Várom a válaszotokat és bizonyítékokat hogy miért konteós a Mi Hazánk mert érdekel engem a téma, köszönöm előre mindenki válaszát!
A világ egy vezető IT cégénél dolgozol mérnökként, az IQ-d top 1%, és képtelen vagy beírni a keresőbe, hogy Polgar Judit vs Magnus Carlsen record? Chessrecord.com
Mensa tag vagyok különben. Annyira érdekes látni, hogy hiába a magas IQ, nem mindenki képes vele átlátni a világ működését. Bár jobban belegondolva, valószínűleg átlátod te is, csak nem egy világot nézünk. Te látod a saját világod, és én is a sajátom. Minden bizonnyal más körülmények között, más ingerekkel nőttünk fel, mások a tapasztalataink, ezért más következtetéseket vontunk le. Belőlem lett egy nemzeti radikális állítólagos nőgyűlölő, belőled meg egy snowflake nerd.
"és képtelen vagy beírni a keresőbe, hogy Polgar Judit vs Magnus Carlsen record? Chessrecord.com"
Beírtam, csak még mindig nincs egy tucat verseny adat, amit ígértél. Hm, csak nem hazudott itt valaki?!
"Annyira érdekes látni, hogy hiába a magas IQ, nem mindenki képes vele átlátni a világ működését."
Egyetértek. Kb. 5 komment kellett, hogy elkezdj magadnak ellent mondani.
"Te látod a saját világod, és én is a sajátom. "
Egy kis kiegészítés ehhez.
Te látod a saját világod, én látom a valóvilágot.
"Belőlem lett egy nemzeti radikális állítólagos nőgyűlölő, belőled meg egy snowflake nerd."
Bocs, így már értem, hogy miért mondtál magadnak ilyen gyorsan ellent. A fasisztákkal ez előfordul.
Egyébként azért, mert veled ellentétben valaki tud olvasni, még nem lesz automatikusan "snowflake nerd". Azért ma már az olvasásnak elég alapnak kellene lennie.
Valóvilágot? Akkor már értem, miért vagy ilyen XD
Ha beírtad, és nem találtad meg, akkor tényleg menthetetlen vagy. Egy híres kádvlogger azt mondta egyszer, hogy "A Google-t pont az ilyen hülyéknek találták fel. Életemben nem használtam Google-t, mert eleve tudom, hogy mit keresek..."
De nyilván én nem tudok olvasni, a szövegértés valóban egy krva nehéz feladat :DDDD
Különben miben mondtam magamnak ellent? Az elején azt feltételeztem, hogy nő vagy, de bevallottad, hogy férfi, én meg ezt elhiszem. Húha, most aztán szembeköptem magam :D
"Különben meg azt írtam, hogy okosabb ember"
Így is hülyeség, mert a nagyobb agy az emberek között sem jelent automatikusan nagyobb okosságot.
"Különben meg Polgár sehol nem volt az igazi nagyágyúkkal szemben"
Tehát szerinted világbajnokjelöltek tornáján részt venni nem nagyágyúság :D
Nem csodálkozok, hogy a mi hazánkosokat a hülyeséggel azonosítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!