Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk miért konteós?...

A Mi Hazánk miért konteós? Van rá bizonyíték?

Figyelt kérdés

Páran azt mondják "kOnTeÓs" pedig 1 konteót se állított a Mi Hazánk tudomásom szerint! Szóval felteszem a kérdést: mi a konteó? Linkeljétek be mert érdekelne. Volt aki azt írta

"Mert szerintük a zs!dók irányítják a világot" de ilyen kijelentés tudtommal egyszer sem hangzott el csak olyan hogy 1 nagy cégnél elmondták hogy ki zs!dó származású ami meg tény, olyan minthogy Szoboszlai a liverpool játékosa magyar származású. Ez sem konteó, vagy igen?

A másik válasz amit láttam interneten "bilderberg csoport" de ez sem konteó mert hivatalosan is létezik a bilderberg csoport 1954 óta, tehát olyan mint mondjuk a NATO vagy az EU, az is konteó ha azt mondom hogy létezik az Európai Unió?

Várom a válaszotokat és bizonyítékokat hogy miért konteós a Mi Hazánk mert érdekel engem a téma, köszönöm előre mindenki válaszát!

okt. 10. 16:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

9

Egy nemzeti radikális kénytelen ilyen kódnyelven írni az interneten. A legnépszerűbb weboldalak többsége neokommunista globális vállalatok kezében van, akiknél persze megy az érzékenyítés. Már azt nem írhatod le, hogy néger, mert kapod a bannt az instragamon.

Gál Gábor 2024

Ha szerint a covid-diktatúra nem volt létező jelenség, akkor tényleg ne fárassz minket. Elképesztő, hogy egyáltalán a légzéshez van eszed.

Kérdező

Kösz, hogy érdemben reagálsz a neokommunisták baromságaira, így én nyugodtan személyeskedhetek.

17

Gondolom elfelejtetted a kanadai kamionosok esetét. De rendben, tartsd csak a bankoknál a pénzedet, ők megvédenek téged, és csak a te érdekeidet nézik XD

18

Azok is. Egy férfi szervei nagyobbak egy nőénél, vagyis az agya is nagyobb. Nagyobb agy = okosabb ember. Szerinted miért van külön női sakk?

20

Egy barom képviselő magánvéleménye nem egyenlő a párt és annak követőinek nézeteivel.

okt. 12. 11:34
 22/35 anonim ***** válasza:
68%

"Egy férfi szervei nagyobbak egy nőénél, vagyis az agya is nagyobb. Nagyobb agy = okosabb ember"

A nagyobb agy még nem jelent nagyobb okosságot. Ha ez így lenne, az elefánt lenne a legokosabb állat a Földön. Egy újabb mi hazánkos konteó dőlt meg.

"Szerinted miért van külön női sakk?"

Mert a kislányokat gyerekkorukban nem az intellektuális területek felé nevelik. Így abban a korukban maradnak ki a sakkoktatásból, amikor legfogékonyabb az ember agya. Pont egy magyar, Polgár Judit bizonyította be, hogy ha egy lány is a lehető leghamarabb elkezdi képezni magát, képes a férfiakkal egyenértékű teljesítményre.

okt. 12. 12:11
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

XD

Beszarok ezeken a dumákon.

Én igazat adok neked kérdező!

Leginkább azért húzzák rá a mihazánkra, hogy konteós mert félnek elfogadni, hogy kiszolgáltatott, csicska, utolsó semmik az emberek.

Mindenki, kivéve egy szűk kört.

Erre próbál reflektálni, a mihazánk is és láthatod, hogy mik a reakciók...

Nem is akarok jobban belebonyolódni mert csak felesleges vitákat szül.

okt. 12. 17:25
 24/35 anonim ***** válasza:
27%

22

Az elefántok között is átlagosan az az okosabb, amelyiknek nagyobb az agya :)

okt. 12. 21:21
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

Különben meg azt írtam, hogy okosabb ember, nem azt, hogy okosabb élőlény, te vakegér :)

A következő állításod meg teljesen marhaság. A fiúk 99%-a végig azt tapasztalja gyermekkorában az iskolában, hogy a lányok a jobb tanulók, ők az okosabbak, ők a szorgalmasabbak. Gondolom nő vagy, azért nem érzékeled ezt az elnyomást :) Különben meg Polgár sehol nem volt az igazi nagyágyúkkal szemben. Carlsennel is csak férfiak tudják felvenni a versenyt.

okt. 12. 21:25
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Még idebiggyesztek egy harmadik választ, hogy kielégülten nyomhassátok a pirosat. Ezek nem Mi Hazánkos konteók, ezek a saját magam által tapasztalt tények. Blackpill követő vagyok, vocel, de sokan nőgyűlölőnek mondanak. :)
okt. 12. 21:26
 27/35 anonim ***** válasza:

"A fiúk 99%-a végig azt tapasztalja gyermekkorában az iskolában, hogy a lányok a jobb tanulók, ők az okosabbak, ők a szorgalmasabbak"

Pedig gyerekkorukban is nagyobb az agyuk, akkor valaki itt bizony hazudott arról, hogy számít az agy mérete, miközben nem.

Egyébként tényleg nem számít, szóval nem tudom, hogy ilyan f*szságot ki mondott neked.

"Carlsennel is csak férfiak tudják felvenni a versenyt."

Jah, Polgár Judit azért verte szarrá.

https://www.youtube.com/watch?v=DEmlgy1gRKs

Amúgy sakkról tényleg azért felesleges vitázni, mivel pont Polgár Judit volt az, aki megvert 11 különböző férfi sakk világbajnokot. Bemutatva, hogy ténylegesen nincs különbség a két nem között.

Arról nem beszélve, hogy a sakk egy memóriajáték, nem kell hozzá nagyon okosnak lenned. Ezt pedig sakkjátékosok is megmondják, hogy így van.

okt. 12. 21:43
 28/35 anonim ***** válasza:

Bocs, rosszul fogalmaztam. Figyelmetlen voltam. Azt akartam írni, hogy az összes tanártól azt kaptuk, hogy a lányok mennyivel jobbak nálunk.

Na jó, ezt itt engedjük el! Ha szerinted egy parkban lejátszott meccs megnyerése (ráadásul szarrá verés XDDDD édes fszom) ekvivalens egy tucat versenyen lejátszott meccs megnyerésével, ezzel bizonyítva, hogy Polgár Judit és Magnus Carlsen egy szinten van sakktudásukat illetően, akkor csak annyit tudok mondani, hogy egy átlagos női aggyal rendelkezel.

Annyiban igazad van, hogy a sakk memóriajáték. Betanulják az n+1. stockfish verzió állásait 30-40 lépésig, és aki tovább emlékszik, az nyer, viszont ez a rapid versenyeken nem alkalmazható, nincs elég ideje visszaemlékezni a játékosoknak.

okt. 12. 21:59
 29/35 anonim ***** válasza:

"ekvivalens egy tucat versenyen lejátszott meccs megnyerésével"

Akkor linkeld be szépen azt a tucat meccset, ahol a top női sakkozók ellen játszott Magnus, mert ezt állítottad.

Egyébként igen, ha tudod, hogy hogy működik az agy, akkor tudnád, hogy egy speed chess jobban próbára teszi azt.

"egy átlagos női aggyal rendelkezel"

A világ egy vezető IT cégénél dolgozom mérnökként, az IQ-m a top 1%-ban van és férfi vagyok, ha ilyen aggyal rendelkeznek a nők átlagban, akkor kérdés nélkül okosabbak, mint a férfiak. :)

Mondjuk nálad láthatóan egy átlagos nő messze értelmesebb.

"viszont ez a rapid versenyeken nem alkalmazható"

És beraktam egy ilyen meccset, ahol nem lehet visszaemlékezéssel nyerni és Magnus kikapott. Ez ilyen egyszerű.

okt. 12. 23:18
 30/35 anonim ***** válasza:

Aki könyvet darál, az ugyanolyan tahó, bugris suttyó, mint aki kenyérrel dobálózik!

Ilyen görények ne lehessenek még képviselők se!

okt. 12. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!