Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is kezd kiábrándulni...

Más is kezd kiábrándulni Magyar Péterből?

Figyelt kérdés

Az elején még egész hihető volt.

De most már nem.

Mert csak a demagóg szöveg, igérgetések melyeknek nem látni a fedezetét.

És a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" hozzáállás.

Meg a "múltat végképp eltörölni".

A kritikát nem viseli, sőt, aki csak egy kicsit is kritizál vagy vitázna, az áruló, demokrácia ellenes, rendszerváltás ellenes, Rogán propaganda toló, Fidesz szekértoló.

Mindenkit hülyének néz, aki nem úgy gondolkodik, ahogy szerinte kellene.

És a hívei, mert nem követői vannak, hanem hívei, tapsikolnak neki, bármit tesz és/vagy mond.

Személyi kultusz. Pont, mint a fidesz és Orbán Viktor.

Azt mondta, bizonyítékai vannak. Hol vannak? Egy kis morzsát igazán csepegtethetne, mert így elég blöffnek hangzik.

A pártjából egyetlen személyt sem ismerek, senki nem nyilatkozik, csak ő egyedül. Azt mondja, feddhetetlen emberek kellenek neki csak. Akkor azért nyilatkozik csak ő, mert az emberei mégsem feddhetetlenek és a lakájmédia szétszedné őket? Akkor hogy is van ez?

Senki nem kell a régi időkből, de akkor kik kellenek? Tapasztalatlan friss emberekkel akarja rendbe tenni ezt a 💩kupacot, ha sikerül nyernie?

És látjátok, én is egyes szám harmadik személyben beszélek róla, róluk, mert nem tudok a többiekről semmit. Egy személyes show.

Nem látom, miben lenne más, mint a fidesz és Orbán Viktor.

Erre is meg fogom kapni, hogy akkor ki váltsa le a Fideszt, Gyurcsány? Meg a bukott baloldal?

Nem a kérdésre, kérdésekre, a felvetésre válaszolnak, hanem elkerülik az egyenes választ, személyeskednek, terelnek, és lehordanak mindennek.

Pont mint az agyhalott fideszesek.

Szóval, engem már inkább taszít Magyar Péter.

Gátat emeltem, az én telkem nem önti el a Tisza.

okt. 5. 06:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%

2: a 2022-es választási eredmények megmutatták, hogy azt a bizonyos ellenzéket ennél jobban már nem lehet ellehetetleníteni.

Mit vártok tőlük? Egy újabb ótvaros nagy bukást? Mert mást nem tudnak összehozni.

Ha Magyar Péternek van esélye, rá kell szavazni.

okt. 5. 08:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
10: Magyar Péter lenyilatkozta valahol még a nyáron, hogy oroszellenes politikát ebben az országban nem lehet vinni, mert a propaganda olyan szinten kimosta az agyakat, hogy abban a pillanatban vége van politikailag az embernek. A saját környezetemben tapasztalom, hogy igaza van. Itt mindenki imádja Putyint.
okt. 5. 08:55
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

Azért tisztázzuk már:

A Tisza nem csak egy emberből áll. Szerintem ott buktak, hogy ennyi mandátumot szereztek, mert ez hatalmas felelősséggel jár, amit szemmel láthatólag nem akarnak vállalni, csak fikázni. A gond csak az, hogy ezzel Budapestet teszik tönkre. Amúgy fingjuk sincs a városvezetésről, képviselőségről stb. ahogy az új testület jelentős többségének sincs, szóval jó eséllyel elcsesznek egy jól működő fővárost csak azért, hogy az országos politikában megmutassák, hogy milyen nagy janik ők. Hát nem.

Sajnálom Karácsonyt, és nem azért, mert kisebbségben van, hanem azért, mert ilyen dilettáns "politikusok" közt kell szenvednie. Ezek nem tudom, hogy mit csináltak a nyáron, de valami gyorstalpaló nagyon nem ártott volna nekik.

Még az a szerencse, hogy nem Vitézy nyert, akinek szintén nincs túl nagy tapasztalata, ha még a főpolgármester is tapasztalatlan lenne, hát az lenne igazán durva. Az meg pláne, ha a Szentkirályi nyert volna. :D Ő még egy hisztis 12 éves szintjén van leragadva, és csak a sértettség beszél belőle, mást nem is bír, csak gyűlölködni, amihez jönnek a fideszesek. Na ezt kéne a Tiszának ellensúlyoznia, normálisnak lenni a Fővárosban, ha a fővárosi szavazókat meg akarják nyerni. Mert hülyékből van bőven, Még a Kovács Gergely is normálisabb Magyarnál.

okt. 5. 09:19
 14/26 Krampusz1 ***** válasza:
75%

Az orbán kormány 10+ évvel a háta mögött is csak dilettáns hülyékből áll, elképesztően rossz gazdasági, politikai döntéseket hoznak, mélyrepülésben a gazdaságunk, a politikai megítélésünk a világban.

Mint amiker egy hülye rászabadul egy számítógépre, és találomra üti veri a billentyűzetet....ilyen kb az orbáni "profi" kormányzás.

260 Ft-os euróból sikerült ennek a baromnak 400+-ost csinálni, miközben kb 800 000 magyar már elmenekült, és 400 000 kínai és kb 200 000-300 000 egyéb országokból került betelepítésre.

orbánnál Magyar sokkal de sokkal jobb.

okt. 5. 09:33
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
Nekem beleábrándulnom sem sikerült. Nem kell magas iskolai végzettség, komoly emberismeret ahhoz, hogy egy ilyen embert kiismerjen bárki is.
okt. 5. 09:34
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
A gond csak az, hogy Most barmolják szét, amit még a Fidesznek sem sikerült: Budapestet.
okt. 5. 09:44
 17/26 Krampusz1 ***** válasza:
39%

Budapest vezetése most sok év után előszer belefut abba, hogy mit jelent ha demokratikusan kell vezetni egy várost.

Konkrét ügyek ment, eseti döntéseket fognak hozni, és nem "csak" egy ember kívánságait teljesíteni.

Ha a fidesz lenne csak Karácsonyékkal szemben, akkor tényleg baj lenne, mert azok rohadékok, mint megvétóznának, de így azért van esély a konszenzusra.

Kíváncsi leszek hogy alakul.

okt. 5. 09:52
 18/26 anonim ***** válasza:
72%
10/17 anonim Igaz, csak Orbánnak volt 14 éve kiépíteni, erősíteni. Észnél van a nép és Magyar ugyan ezt próbálja, 4 év után ellehet zavarni, mert 4 év alatt nem tud kiépíteni egy olyat, mint most Orbánnak van.
okt. 5. 10:15
 19/26 anonim ***** válasza:
65%

"Budapest vezetése most sok év után előszer belefut abba, hogy mit jelent ha demokratikusan kell vezetni egy várost."

- Azért már ne haragudj, de Budapesten Karácsony óta mindenképpen demokratikusan mennek a dolgok, korábban is többnyire, bár Tarlós elég idióta volt.

A nagyobb hatalom nagyobb felelősséggel jár, de az a helyzet, hogy a Tisza képviselői nem nőttek fel a feladathoz. Felelőtlenség volt így bevenni a várost. A Tisza képviselői még mindig névtelenek, még egynek se volt okom megjegyezni a nevét, csak Magyar. Akkor most Budapest kormányzására jöttek, vagy pártkampányolni?

Az kevés, hogy mondogatják a frázist, hogy ügyek mentén. Talán előbb tanulni kéne bizonyos dolgokat. Tudod, tök jó ügy, hogy szeretem a kukoricát, a bablevest, a csokit stb. biztos, sokan vannak ezzel velem együtt így, de azért legalább olyan fontos a kevésbé népszerű dolog is, pl. fogászat, munka, tanulás, takarítás.

És tisztában kell lenni a pénzügyi egyensúllyal. Szentkirályi már az első nap elbukott, amikor jött a világmegváltó kb. "rendőrt minden sarokra" ötletével, de az eszébe se jutott, vagy konkrétan leszarta, hogy az mennyibe is kerülne, és azt miből finanszírozná Budapest, vagy cserébe mikre nem lenne pénz, és ennek tükrében megéri-e.

Szerintem Karácsony teljesen korrekt ajánlatot tett, miután felajánlotta, hogy teljesíti Magyar fel nem vállalt (?) vágyát, és jelöli alpolginak Vitézyt, ha mellette ő is jelölheti Kiss Ambrust, mert hadd nevezze már meg ő a bizalmasát.

Magyar játszmázik, hogy na azt nem, de miért is?! Azt mondod, hogy demokrácia, de ez a fideszes demokrácia, amit az EU-ban csinál, mindent vétózni fog?! Komoly? Kiváló kezdet!

okt. 5. 10:52
 20/26 Krampusz1 ***** válasza:
57%

"Szerintem Karácsony teljesen korrekt ajánlatot tett, miután felajánlotta, hogy teljesíti Magyar fel nem vállalt (?) vágyát, és jelöli alpolginak Vitézyt, ha mellette ő is jelölheti Kiss Ambrust, mert hadd nevezze már meg ő a bizalmasát."

Először is nem vagyok egyik párt híve sem, se Magyar Péter feltétlen híve, se semmi. Karácsonyra szavazok már másodszor, szerintem kb alkalmas ember.

Objektív próbálok lenni, elemző vagyok, és látom az oldalak törekvéseit.

Nem tudom mit miért csinál Magyar, de pl ha Karácsony megkapja a saját emberét is helyettesnek, onnantól nyugodtan leszarhatja Vitézyt.

Küzdjenek meg, vitatkozzanak, győzzék meg egymást, legyenek felvetések, stb. A fideszesektől is ezt várom, mégha Szandi direkt buta dolgokat fog felhozni, a fidesz sajnos tudatosan negatív, és rendkívűl destruktív ellenzékben.

Pl: Karácsony javasol valamit, mondjuk kell venni 20 új villamost...vitatkozzanak, és szavazzák meg. Ennyi.

Itt nem atomfizikáról van szó, matekozzanak, vitatkozzanak, és EGYEZZENEK MEG! Ezt várom tőlük állampolgárként.

okt. 5. 11:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!