Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZESEK! Mi a véleményetek...

FIDESZESEK! Mi a véleményetek Tóth Gabiról?

Figyelt kérdés
Most nem akarok belemenni a tipikus sárdobálásba (én mindegyik párttól rosszul vagyok, de nacionalistának tartom magam). Ezért a gyomrom felfordul amikor a sikerül pl. A "muvesznonek" meggyalazni hol a keresztenyseget, hol magyarsagot (pl. Nepi motivumokat lejaratasa legnagyobb). Viszont a Fideszes barátaim is egyet értenek abban velem, hogy ennek a nönek menni kell. Ti mit gondoltok? Vannak olyan énekesek akik kismillószor normalisabbao, nem lenne erdemes inkabb "belejuk fektetni"?

#FIDESZ #magyar #Tóth gabu
ma 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem e kedvenc előadóm.
ma 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Magdit csípem, Tóth Gabit nem annyira.
ma 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Nem foglalkozom vele.

A hangja tetszik, régen volt egy-két (de szó szerint egy-két) száma, ami jó volt. Viszont úgy általában a zenéje, számai nem tetszenek. Így nem szoktam hallgatni. Nem követem sehol. Celebműsorokban és hírekben feltűnik, mint bármilyen más celeb. A véleményem is az, mint a többi celebről, túl sok.

Magdi kb. ugyanez. Tud énekelni, de annyira semmilyen számai vannak. A stílusa is messze áll tőlem, főleg a mesterkélt, mű megnyilvánulásai, ahogy beszél. Amikor feltűnt, akkor nagyon másnak tűnt, egy vagány lány volt.

ma 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, a stílusa, hangja különösen irritál.
ma 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Alja celeb
ma 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont most töltött fel egy új bőgős videót a nárcisztikus Krauszomról. Nézd meg
ma 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit, nem érdekel...
ma 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!